Reţetă de gogoşele dulci ca la bunica acasă
Ai nevoie de: 500 g miez de dovleac copt/ 4 oua/ 1 cana faina/ 6 linguri zahar/ 1 lingurita rasa scortisoara/ 1 praf sare/ 100 g smantana/ ulei, pentru prajit
Citeste si: Omleta grecească: Rețeta și ingredientul care-i dă tot gustul
Citeste si: Reţetă gogoşi cu îngheţată! Sunt delicioase! Ţi se topesc în gură
Citeste si: REȚETĂ BRIOȘE. Desert sănătos și delicios: Brioșe cu morcovi și ananas. Au doar 193 de calorii
Citeste si: REŢETĂ tort de cacao din cinci ingrediente! Nu ai mâncat nimic mai gustos
Amesteci dovleacul cu faina,praful de sare si zaharul. Adaugi ouale batute, smantana, scortisoara si amesteci continuu.
Incingi ulei si formezi gogosele, pe care le prajesti pana devin aurii. Le servesti presarate cu zahar.