Reteta de ciocolata care nu ingrasa! Uite ce usor se prepara!

Reteta de ciocolata care nu ingrasa! Uite ce usor se prepara!
Reteta de ciocolata care nu ingrasa! Uite ce usor se prepara!

Intr-adevar, exista ciocolata fara zahar pe care o poti prepara la tine acasa.

 

Opriti-va in primul magazin de produse bio şi cumparati aşa: ulei de cacao, sirop de agave sau sirop de artar, fulgi de cocos, cacao neagra.
Mai aveti nevoie de o forma de bomboane. Unele in forma de inimioara ar fi perfecte!
Reteta este cat se poate de simpla si este gata in mai putin de 10 minute.
Se topesc 100 de grame ulei de cacao la bain marie, apoi se adauga 3-4 lingurite de sirop de agave (pot fi plus /minus, in functie de cat de dulce vrei sa iasa bomboanele), in ploaie se adauga pudra de cacao şi se amesteca pana devine o crema omogena. Poate avea o textura mai moale sau poate fi şi mai consistenta. La alegere, se pun şi fulgi de cocos, nuci, migdale sau fructe confiate, toate maruntite in blender sau taiate marunt cu cutitul.
Pusa in forma şi bagata la congelator pentru 10 minute sau la frigider petru cateva ore, ciocolata se va intari. Daca nu aveti forme, faceti crema mai groasa şi cu ajutorul unei lingurite, realizati bilute pe care le tavaliti prin fulgii de cocos.
Sursa, sursa foto: Ela Craciun

Opriti-va in primul magazin de produse bio şi cumparati aşa: ulei de cacao, sirop de agave sau sirop de artar, fulgi de cocos, cacao neagra.



Mai aveti nevoie de o forma de bomboane. Unele in forma de inimioara ar fi perfecte!

Reteta este cat se poate de simpla si este gata in mai putin de 10 minute.

Se topesc 100 de grame ulei de cacao la bain marie, apoi se adauga 3-4 lingurite de sirop de agave (pot fi plus /minus, in functie de cat de dulce vrei sa iasa bomboanele), in ploaie se adauga pudra de cacao şi se amesteca pana devine o crema omogena.
Poate avea o textura mai moale sau poate fi şi mai consistenta. La alegere, se pun şi fulgi de cocos, nuci, migdale sau fructe confiate, toate maruntite in blender sau taiate marunt cu cutitul.

Pusa in forma şi bagata la congelator pentru 10 minute sau la frigider petru cateva ore, ciocolata se va intari. Daca nu aveti forme, faceti crema mai groasa şi cu ajutorul unei lingurite, realizati bilute pe care le tavaliti prin fulgii de cocos.


Sursa, sursa foto: Ela Craciun

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Gabriel Nebunu, victima furtului în Italia! Cum s-a întâmplat totul și ce a pierdut artistul de muzică populară? "De ce a ales valiza mea?"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

CE S-A ÎNTÂMPLAT cu noua concurentă și Lia în vestiar: "A intrat în spatele meu și mi-a zis că...". Prezentatoarea TV a auzit totul abia acum: "Nu am avut niciun gând să-i fac rău". Corina susține că Lia i-a făcut același lucru când a intrat în emisiune

VIDEO Horoscop Săgetător 2026. Nativii zodiei pot avea parte de probleme de sănătate: „Însă e important să fiți un pic mai selectivi în raport cu oamenii cu care veți interacționa.”

Incredibil ce decizie a luat Ahmed după cearta cu Veronica: „Închei”. Clipul cu care concurentul de la „Casa iubirii” a pus internetul pe jar

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies