Reteta de ciocolata care nu ingrasa! Uite ce usor se prepara!


Reteta de ciocolata care nu ingrasa! Uite ce usor se prepara!

Intr-adevar, exista ciocolata fara zahar pe care o poti prepara la tine acasa.

 

Opriti-va in primul magazin de produse bio şi cumparati aşa: ulei de cacao, sirop de agave sau sirop de artar, fulgi de cocos, cacao neagra.
Mai aveti nevoie de o forma de bomboane. Unele in forma de inimioara ar fi perfecte!
Reteta este cat se poate de simpla si este gata in mai putin de 10 minute.
Se topesc 100 de grame ulei de cacao la bain marie, apoi se adauga 3-4 lingurite de sirop de agave (pot fi plus /minus, in functie de cat de dulce vrei sa iasa bomboanele), in ploaie se adauga pudra de cacao şi se amesteca pana devine o crema omogena. Poate avea o textura mai moale sau poate fi şi mai consistenta. La alegere, se pun şi fulgi de cocos, nuci, migdale sau fructe confiate, toate maruntite in blender sau taiate marunt cu cutitul.
Pusa in forma şi bagata la congelator pentru 10 minute sau la frigider petru cateva ore, ciocolata se va intari. Daca nu aveti forme, faceti crema mai groasa şi cu ajutorul unei lingurite, realizati bilute pe care le tavaliti prin fulgii de cocos.
Sursa, sursa foto: Ela Craciun

Opriti-va in primul magazin de produse bio şi cumparati aşa: ulei de cacao, sirop de agave sau sirop de artar, fulgi de cocos, cacao neagra.



Mai aveti nevoie de o forma de bomboane. Unele in forma de inimioara ar fi perfecte!

Reteta este cat se poate de simpla si este gata in mai putin de 10 minute.

Se topesc 100 de grame ulei de cacao la bain marie, apoi se adauga 3-4 lingurite de sirop de agave (pot fi plus /minus, in functie de cat de dulce vrei sa iasa bomboanele), in ploaie se adauga pudra de cacao şi se amesteca pana devine o crema omogena.
Poate avea o textura mai moale sau poate fi şi mai consistenta. La alegere, se pun şi fulgi de cocos, nuci, migdale sau fructe confiate, toate maruntite in blender sau taiate marunt cu cutitul.

Pusa in forma şi bagata la congelator pentru 10 minute sau la frigider petru cateva ore, ciocolata se va intari. Daca nu aveti forme, faceti crema mai groasa şi cu ajutorul unei lingurite, realizati bilute pe care le tavaliti prin fulgii de cocos.

Sursa, sursa foto: Ela Craciun

 


Abonează-te pe

Citește și:

Viviana Sposub, primele detalii despre nunta cu George Burcea: „Abia aștept să fiu mireasă”

Dana Nălbaru, dezvăluiri-șoc despre fiul ei: ”Nu este autist, este doar...”

De ce să ștergi geamurile cu o coajă de banană. Trucuri eficiente pentru a le face să strălucească

Câștigi peste 4.000 de lei net? Află ce s-ar putea întâmpla cu românii care primesc această sumă

Sunt vizați toți pensionarii! Ce se va întâmpla cu veniturile în urma creșterii inflației

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Vlăduța Lupău, noi detalii despre nuntă și botez: „Reluăm toate pregătirile cu petrecerea”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri