Aceasta reteta este perfecta pentru masa de anul nou. Uite ce usor se face.
Ingrediente Rozete de cartofi
1 kg cartofi, 100 gr unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita nucsoara, 50 gr cascaval, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare Rozete de cartofi
Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare ca pentru piure.
Dupa fierbere se scurg de apa si se zdrobesc. Se incorpreaza untul amestecand continuu.
Se adauga treptat galbenusurile, cascavalul ras, nucsoara, sare si piper dupa gust.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna aveline din compozitia formata.
Se introduce tava in cuptorul incalzit la 200 gr si se lasa sa se rumeneasca cca 6-7 min.
Se servesc ca garnitura pentru preparate diverse din carne si peste.
Sursa
Ingrediente Rozete de cartofi
1 kg cartofi, 100 gr unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita nucsoara, 50 gr cascaval, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare Rozete de cartofi
Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi.
Se pun la fiert in apa cu sare ca pentru piure.
Dupa fierbere se scurg de apa si se zdrobesc. Se incorpreaza untul amestecand continuu.
Se adauga treptat galbenusurile, cascavalul ras, nucsoara, sare si piper dupa gust.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna aveline din compozitia formata.
Se introduce tava in cuptorul incalzit la 200 gr si se lasa sa se rumeneasca cca 6-7 min.
Se servesc ca garnitura pentru preparate diverse din carne si peste.
Sursa Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro
Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro