Avesta reteta este foarte usoara si se prepara imediat! Te vei indragosti iremediabil de ea!
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 15 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 1
Calorii pe portie: 756
Ingrediente
100 g tagliatelle
1 lingura de ulei de masline
1 catel de usturoi taiat fin
50 g de spanac
75 g de crema de branza
zeama si coaja de
la jumatate de lamaie
75 g de somon afumat, taiat in felii
O mana de busuioc, taiat marunt
Mod de preparare
1. Gateste pastele urmand instructiunile de pe pachet. Intre timp, incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si gateste usturoiul pentru 1- 2 minute, pana cand se inmoaie. Adauga spanacul si continua sa gatesti pana cand este moale.
Adauga crema de branza, sucul si zeama de lamaie si putin piper negru.
2. Scurge pastele, insa pastreaza cateva linguri de apa. Adauga somonul, busuiocul si pastele in sos, alaturi de un polonic de apa pentru a se subtia. Amesteca bine, asezoneaza cu piper dupa gust si serveste fierbine.
Sursa: bbcgoodfood.com
Timp de pregatire: 10 minute Timp de gatire: 15 minute Grad de dificultate: Usor Portii: 1 Calorii pe portie: 756
Ingrediente
100 g tagliatelle 1 lingura de ulei de masline 1 catel de usturoi taiat fin 50 g de spanac 75 g de crema de branza zeama si coaja de la jumatate de lamaie 75 g de somon afumat, taiat in felii O mana de busuioc, taiat marunt
Mod de preparare
1.
Gateste pastele urmand instructiunile de pe pachet. Intre timp, incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si gateste usturoiul pentru 1- 2 minute, pana cand se inmoaie. Adauga spanacul si continua sa gatesti pana cand este moale. Adauga crema de branza, sucul si zeama de lamaie si putin piper negru.
2. Scurge pastele, insa pastreaza cateva linguri de apa. Adauga somonul, busuiocul si pastele in sos, alaturi de un polonic de apa pentru a se subtia.
Amesteca bine, asezoneaza cu piper dupa gust si serveste fierbine.