Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat: „Acum facem o îngroșală simplă.”

Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat: „Acum facem o îngroșală simplă.”
Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat: „Acum facem o îngroșală simplă.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de ardei umpluți a Roxanei Blenche.

Chef Roxana Blenche este foarte apreciată în mediul online, datorită rețetelor sale gustoase, pe care le prezintă cu drag urmăritorilor din mediul online, în semn de apreciere pentru aceștia.

De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit o rețetă delicioasă de ardei umpluți, pe care a filmat-o și a postat-o pe canalul său de YouTube.

Rețeta de ardei umpluți a lui chef Roxana Blenche

Citește și: Cornulețe cu cremă de ciocolată și glazură, rețeta Roxanei Blenche. „Foarte, foarte bune și vă îndemn să încercați și voi.”

Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat
Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Tortul de clătite cu glazură de ciocolată amăruie, rețeta Roxanei Blenche. „Avem și cireșe confiate pe care o să le punem pe straturile de clătite.”

Ingrediente:

  • un morcov;
  • un păstârnac;
  • 3 cepe;
  • 600 ml de bulion de casă;
  • 10 g cimbru verde;
  • 70 g orez;
  • 9 bucăți de ardei românești;
  • 1,5 kg de carne tocată de porc;
  • 50 ml ulei de floarea soarelui;
  • 400 g smântână;
  • 3 linguri făină;
  • un gram de piper;
  • un gram de sare:
  • o legătură de mărar;
  • 4 grame de boia dulce.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu  pas, modul de preparare al rețetei.

Pentru început tăiem legumele. Acestea nu trebuie tăiate foarte fin. Morcovul îl dăm pe răzătoare. Pasul următor este foarte simplu. Mergem la foc și într-o tigaie adăugăm ulei de floarea soarelui. Adăugăm ceapa, morcovul și păstârnacul. Le lăsăm să se călească, după care punem sare, boia dulce și piper.

Acum adăugăm orezul și carnea de porc. Umplutura pentru ardei este gata. Acum pregătim ardeii pentru umplut. Aducem oala în față. Punem crenguțe de cimbru pe fundul ei și începem operațiunea. Luăm ardeiul, luăm cărniță și umplem ardeiul. Adăugăm cimbru verde și pe deasupra. Luăm bulionul, apă. Punem capacul și acum merg la cuptor la 160 de grade, timp de o oră și jumătate. Acum facem o îngroșală simplă. 3 linguri de făină, apă călduță.
Acum adăugăm smântână, amestecăm. Adăugăm piper, sare și așteptăm ca ardeii să fie gata. Ardeii s-au făcut. Acum vreau să strecor puțină zeamă într-o tigaie. Fac îngroșeala și o adaug repede peste ardei. Pun mărar proaspăt tocat și este gata de servit
.”, a spus Roxana Blenche pe YouTube.  



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Când știi că e copt cheesecake-ul? Gabriela Cristea a dezvăluit secretul ei. “Ce bine arată!”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies