Quesadilla nu a fost niciodata mai gustoasa! Te invatam sa prepari o reteta reinventata!

Quesadilla nu a fost niciodata mai gustoasa! Te invatam sa prepari o reteta reinventata!
Quesadilla nu a fost niciodata mai gustoasa! Te invatam sa prepari o reteta reinventata!

Chef Traian Galleguillos a debutat la "Draga mea prietena" cu un preparat unic.

 

Ingrediente
Jumătate de castravete
O roşie
Jumătate de ceapa roşie
3 fire de ceapa verde
Un morcov
Cate un ardei gras, roşu si galben
150 g de caşcaval
O jumătate de legătura de patrunjel
O jumătate de ardei iute tăiat mărunt
Sare, piper
Mod de preparare
Castravetele
se curată de seminte si de coaja si se taie felii.
Roşia se curăţata de coaja si se taie rondele sau felii, dupa preferinta.
Ceapa verde se taie rondele, ceapa roşie se taie felii subtiri.
Caşcavalul se da prin razatoarea mare, la fel si morcovul.
Patrunjelul si ardeiul se toaca mărunt.
Se asezoneaza si se amesteca toate ingredientele intr-un bol.
Lipia se taie pe o margine si o deschidem, astfel încât sa obţinem un buzunar pe care-l umplem cu ingredientele obţinute.
In tigaia încinsă, asezam lipia si o lăsam sa se coaca cca 1-2 minute, după care o întoarcem.
Scoatem din tigaie pe un tocator si o tăiem in triunghiuri, ca pe o pizza.Se
serveste cu un piure de avocado.
Piure de avocado
Un avocado curăţat, se toarnă ulei de măsline si zeama de la o jumătate de lămâie, sare si piper.
Cu o furculiţa pisat pana obţinem o pasta mai fina sau mai grosiera, depinde de alegerea fiecăruia.
Pofta buna!

Ingrediente

Jumătate de castravete
O roşie
Jumătate de ceapa roşie
3 fire de ceapa verde
Un morcov
Cate un ardei gras, roşu si

galben 
150 g de caşcaval
O jumătate de legătura de patrunjel
O jumătate de ardei iute tăiat mărunt
Sare, piper

Mod de preparare

Castravetele se curată de seminte si de coaja si se taie felii.

Roşia se curăţata de coaja si se taie rondele sau felii, dupa preferinta.

Ceapa verde se taie rondele, ceapa roşie se taie felii subtiri.


Caşcavalul se da prin razatoarea mare, la fel si morcovul.Patrunjelul si ardeiul se toaca mărunt. 

Se asezoneaza si se amesteca toate ingredientele intr-un bol.

Lipia se taie pe o margine si o deschidem, astfel încât sa obţinem un buzunar pe care-l umplem cu ingredientele obţinute. 

In tigaia încinsă, asezam lipia si o lăsam sa se coaca cca 1-2 minute, după care o întoarcem. 


Scoatem din tigaie pe un tocator si o tăiem in triunghiuri, ca pe o pizza.Se serveste cu un piure de avocado.

Piure de avocado

Un avocado curăţat, se toarnă ulei de măsline si zeama de la o jumătate de lămâie, sare si piper.

Cu o furculiţa pisat pana obţinem o pasta mai fina sau mai grosiera, depinde de alegerea fiecăruia.Pofta
buna!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Un pensionar a câștigat aseară la ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Cum arătau Alexandra și Helmut Duckadam în ziua nunții. Imagii rare cu cei doi

Dezvăluirea sfâșietoare pe care Helmut Duckadam i-a făcut-o lui Mitică Dragomir, despre situația financiară! Abia și-a putut stăpâni lacrimile când și-a auzit prietenul spunând asta: „M-am simțit eu umilit”

Cum și-a luat Adrian Enache rămas-bun de la Helmut Duckadam. Gestul artistului îți sfâșie inima

Se mai vede CRBL însurat și tătic din nou, la 46 de ani? Cum este relația lui cu noua parteneră de viață. „Cred că asta este fix ceea ce vor ei să audă.”

Iasmina și Julia, schimb de replici acide! „Ai 30 de ani degeaba!” Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, joi, 5 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

De ce s-a împușcat în cap polițistul Ionuț Cobzaru. Problemele care l-au împins la gestul extrem


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies