Prajitura "Zapacita", reteta veche de cand lumea! E delicioasa, fara coacere si pentru orice buzunar


Reteta de prajitura "Zapacita" se poate fi pregatita oricand deoarece se prepara foarte simplu si rapid.

Ingredientele:

- un pachet mare de piscoturi de sampanie
- crema: un pachet de unt, 400 ml smantana grasa, 200 ml frisca lichida, 3 linguri de zahar pudra, o ciocolata amaruie, 5 linguri de lapte.
- siropul: 500 ml cafea tare si dulce, 100 ml rom.

Se topeste ciocolata in lapte si in 50 g de unt, pe foc mic sau la bain marie.

Se lasa sa se racoreasca bine. Intre timp, restul de unt- la temperatura camerei- se mixeaza spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga frisca lichida, se mai mixeaza pana cand devine totul o crema spumoasa, iar la urma se adauga smantana si se continua mixatul inca un minut, pana cand se simte crema ca se intareste in mod vizibil. Se opreste mixerul si se adauga ciocolata topita, incorporand-o ori cu mixerul la viteza mica, ori cu lingura, amestecand usor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Merită să beneficiezi de bonusuri fără depunere la cazino?

Ce bărbat celebru este acuzat că a ”fabricat” amantlâcul lui Liviu Dragnea!

CITEȘTE: De ce mor peștii în acvariu

CITEȘTE: Cât timp se fierb foile de LASAGNA

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce Accesorii și Piese Vestimentare Trebuie Excluse din Ținutele Business

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri