Prăjitura lui Dragobete. Fă-i o surpriză și pregătește-i acest desert delicios


Pentru ca suntem in luna iubirii si cu pasi repezi se apropie sarbatoarea de Dragobete, bucatarul chef de la restaurantul Cocosu Rosu a pregatit o reteta inedita, demna pentru a sarbatorii dragostea.


In articol:

Ingrediente aluat – Prajitura lui Dragobete

· 125 gr unt
· 40 gr zahar
· 150 gr faina
· 2 lingurite coaja lamaie

Ingrediente crema

· 35 gr faina
· 125 gr suc lamaie/portocala (eu am pus sucul unei lamai si al unei portocale)
· 3 oua
· 150 gr zahar
· 2 lingurite coaja potocala

Citeste si: Draga Olteanu-Matei, de nerecunoscut la 85 de ani! Marea actriță a slăbit foarte mult

Mod de preparare aluat

Amestecam intr-un bol faina cu zaharul si coaja de lamaie, adaugam untul la temperatura camerei si framantam pana obtinem un aluat compact.

In cazul in care aluatul este prea moale, il invelim in folie de plastic alimentara si il lasam 10 minute la frigider. In acest fel, il vom intinde mai usor in tava.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri