Prajitura "Figaro" - reteta simpla si de efect! Nu ai mai mancat niciodata!


Aceasta prajitura se pregateste repede, in mai putin de o ora de cand v-a trecut prin gand sa o faceti.

 

Ingrediente: Faina 200 g, unt 140 g, zahar pudra 300 g, oua 4, nuci 150 g, coaja de lamaie, bicarbonat un varf de cutit, gem de caise 3 linguri.
Mod de preparare: Se face un aluat din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si bicarbonat si se intinde intr-o tava unsa. Peste aluat se aseaza un strat de gem de caise si, apoi, o crema preparata din 4 albusuri, batute spuma cu 200 g zahar si amestecate cu nucile macinate. Se da la cuptor, incins in prealabil si se coace la foc potrivit. Cand spuma a devenit de culoare maronie, se scoate din cuptor.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente: Faina 200 g, unt 140 g, zahar pudra 300 g, oua 4, nuci 150 g, coaja de lamaie, bicarbonat un varf de cutit, gem de caise 3 linguri.

Mod de preparare:
Se face un aluat din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si bicarbonat si se intinde intr-o tava unsa. Peste aluat se aseaza un strat de gem de caise si, apoi, o crema preparata din 4 albusuri, batute spuma cu 200 g zahar si amestecate cu nucile macinate. Se da la cuptor, incins in prealabil si se coace la foc potrivit. Cand spuma a devenit de culoare maronie, se scoate din cuptor.

Sursa
Sursa foto

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri