Prajitura fara coacere cu glazura de ciocolata! E gata imediat!

Prajitura fara coacere cu glazura de ciocolata! E gata imediat!
Prajitura fara coacere cu glazura de ciocolata! E gata imediat!

Prajitura fara coacere cu glazura de ciocolata din: biscuiti, zahar, cacao, apa, unt, vanilie, frisca, ciocolata amaruie, bombonele colorate.

 

Ingrediente
800 g biscuiti
Pentru crema de interior:
200 g zahar
60 g cacao
240 ml apa
150 g unt
esenta de vanilie
Pentru glazura:
120 ml frisca lichida
120 g ciocolata amaruie
Pentru decor
bombonele
colorate
Mod de preparare:
Pe foc se pun zaharul si cacaua, se amesteca si apoi se toarna treptat apa.
Se lasa la fiert aproximativ 7-8 minute, pana se formeaza un sirop mai gros, apoi se trage vasul de pe foc, se pune esenta, se amesteca si se lasa la racit.
Intre timp, untul se bate spuma, apoi se amesteca usor cu siropul de ciocolata, pana la epuizarea acestuia.
Biscuitii se asaza intr-un vas care nu se lipeste, alternativ cu crema de ciocolata.
Se acopera cu folie de plastic .si se lasa la frigider o ora.
Pentru glazura, se fierbe frisca, se toarna peste ciocolata rupta bucati, se amesteca si se toarna apoi peste prajitura cu biscuiti, scoasa de la frigider. Se mai lasa la rece trei ore.
Se decoreaza cu bombonele colorate.
Sursa

Ingrediente

800 g biscuiti

Pentru crema de interior:

200 g zahar
60 g cacao
240 ml apa
150 g unt
esenta de vanilie

Pentru glazura:

120 ml frisca lichida
120 g ciocolata amaruie

Pentru decor


bombonele colorate

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mod

de preparare:


Pe foc se pun zaharul si cacaua, se amesteca si apoi se toarna treptat apa.

Se lasa la fiert aproximativ 7-8 minute, pana se formeaza un sirop mai gros, apoi se trage vasul de pe foc, se pune esenta, se amesteca si se lasa la racit.

Intre timp, untul se bate spuma, apoi se amesteca usor cu siropul de ciocolata, pana la epuizarea acestuia.


Biscuitii se asaza intr-un vas care nu se lipeste, alternativ cu crema de ciocolata.

Se acopera cu folie de plastic .si se lasa la frigider o ora.Pentru glazura, se fierbe frisca, se toarna peste ciocolata rupta bucati, se amesteca si se toarna apoi peste prajitura cu biscuiti, scoasa de la frigider. Se mai lasa la rece trei ore.Se decoreaza cu bombonele colorate.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Anunțul făcut de Casa de Pensii cu privire la mamele care au avut concediu pentru creșterea copilului. Ce trebuie să știe acestea?

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Exclusiv | Alexandru Papadopol cununie în biserică, în mare secret. AVEM IMAGINILE! Cum arăta mireasa Cristiana și cine au fost nașii

VIDEO Ce a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să reacţioneze dur: "Se face extraordinar de mult circ". Artista și-a pierdut cumpătul când a văzut cu ce se confruntă

Cine se temea pentru viața Alinei Sorescu: „Fata asta o să ajungă ca Mădălina Manole”

Ce se întâmplă cu Julia la câteva zile după operația de rinoplastie. Fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor care este starea ei: „Sunt bubuită, mă simt extrem de…”

VIDEO Adrian a fost înghițit de o balenă. Mamiferul a apărut de sub caiac, l-a înghițit și apoi l-a eliberat: "Am crezut că m-a mâncat"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies