Prajitura cu ciocolata alba


Incearca acest desert delicios, care te cucereste pe loc! Nu ai cum sa ii rezisti si il vei prepara si a doua oara.

Ingrediente:

125 gr unt
50 ml smantana pentru gatit
200 gr ciocolata alba
190 gr caise uscate
250 gr biscuiti sfaramati
130 gr fulgi de cocos

Pentru glazura:

25 gr unt
350 gr zahar pudra
2 linguri de zeama de lamaie

Mod de preparare:

Prepara la foc mic untul si smantana pentru gatit. Dupa topire, ia vasul de pe foc si adauga ciocolata alba. Se amesteca pana la omogenizare, apoi se pun si restul ingredientelor(caisele uscate, biscuitii sfaramati si fulgii de cocos).
Compozitia se lasa la rece timp de o ora. In acest timp, prepara glazura intr-un bol. Se combina untul topit, zeama de lamaie si doua linguri de apa calda. Foloseste mixerul pentru a amesteca glazura, adaugand si zaharul pudra. Scoate prajitura din frigider si adauga glazura pe suprafata acesteia, dupa bunul plac.

Sursa: culinar.bzi.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Transferul anului; Denise Rifai intra in echipa Kanal D!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri