Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."


Robert a căzut într-un soi de letargie – era moale şi fierbinte, iar din când în când îngăima cuvinte fără înţeles. Delira. M-am speriat puţin şi am început să-i fac masaj – mă gândeam că asta îl va remonta cât de cât. Însă poziţia în care stăteam, pe marginea patului, era destul de incomodă, aşa că m-am urcat deasupra lui şi am început să-i masez fiecare muşchi în parte.

Citeste si: Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila

 

Robert şi-a scos tricoul, pentru ca mâinile mele să alunece mai bine pe spatele lui, şi a început să murmure de plăcere. Îmi spunea să nu mă opresc, pentru că începe să se simtă mai bine. Nici nu aveam de gând – vinul fiert, băut repede, începea să-mi încâlcească raţiunea.

 

Nu mai ştiam sigur unde mă aflu şi ce fac, dar simţeam cum mă cuprinde o stare inexplicabilă de bine, cum se propagă în tot corpul, din vârful capului, până în cel al picioarelor şi cum o moleşeală dulce pune stăpânire pe simţurile mele.

 

Mi-am încetinit mişcările care au devenit, în acelaşi timp, mai cuprinzătoare. Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele fierbinte ale fratelui meu, ca teleghidate, şi ating alte părţi ale corpului – capul, obrajii, gâtul, sternul, gambele. Ce fel de masaj era ăsta, de pe urma căruia nu doar Robert, ci şi eu mă simţeam de parcă aş fi ajuns în Rai?

 

Citeşte continuarea AICI. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri