Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila


Culorile anului 2019 în modă vor reflecta tendințele spre care se îndreaptă întreaga industrie a fashion-ului, și anume: eleganță, rafinament, originalitate și prestanță.

Cu atât mai mult, nuanțele în modă reprezintă primul impact vizual dintre ținută și ochiul privitorului; nuanța va eclipsa întotdeauna modelul și croiala unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte, lucru valabil și în cazul accesoriilor.

Care sunt culorile anului 2019 în modă?

Culorile anului 2019 în modă reprezintă, de fapt, linia pe care o vor urma designerii de fashion și tendințele care vor fi adoptate de majoritatea populației din acest punct de vedere.

Desigur că, mai ales în materie de cromatică, există foarte mulți nonconformiști care preferă să se ghideze după propriile gusturi, acesta fiind motivul pentru care articolul de față prezintă câteva aspecte general valabile pentru moda anului 2019 și cromatica acesteia. Culorile anului 2019 în modă sunt:

Roz pudrat

este o culoare care nu se va demoda niciodată și se va purta din ce în ce mai mult.

În 2019, rozul pal înseamnă eleganță și rafinament, întrucât o ținută dirijată de această nuanță transmite încă de la primul contact vizual ideea de scump. Un alt motiv pentru care rozul pal este una dintre culorile anului 2019 îl constituie adaptabilitatea, rozul pal putând fi purtat atât pe o rochie de mireasă, cât și pe un pardesiu gros în prag de iarnă. Eșarfele, pălăriile franțuzești sau gențile în nuanța aceasta de roz pudrat dau un ton extrem de luxos întregii ținute, dar și un aer primăvăratic, romantic, de inspirație vintage.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

HOROSCOP primăvara 2019, cu Mihai Voropchievici. Berbecii îşi vor cumpăra o casă, Leii se vor îndrăgosti

Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor

Ai aceste simptome? Fă-ţi rapid un test pentru HIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa ai un somn liniștit și odihnitor. Avem cele mai bune trucuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri