Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."


Totul a început în urmă cu aproape un an, când, în culmea fericirii, aflam că am intrat la Facultatea de Geografie la locurile fără taxă. Aveam să cunosc lumea, să mă bucur în libertate de viaţă, departe de părinţii prea autoritari, departe de oraşul meu natal, în care naşterile, căsătoriile şi decesele erau singurele evenimente notabile.

 

Şi cum familia nu mă putea susţine financiar, am decis să locuiesc în garsoniera pe care fratele meu o închiriase cu doi ani în urmă, când devenise şi el student. Îmi fusese dor de Robert în cei doi ani de când el plecase de-acasă.

Citeste si: Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și punctele erogene ale fiecărui nativ

În copilărie eram nedespărţiţi, mă proteja întotdeauna de băieţii răi şi eram mereu invitată pe la party-urile celor mai cool colege de şcoală, cu condiţia să-l aduc cu mine şi pe chipeşul meu frate. Nu pot să spun că eu aveam trăsături la fel de armonioase ca el, însă pentru Robert eram cea mai bună şi mai frumoasă soră din lume.

 

Când mă vedea tristă, nu se lăsa până nu îmi aducea din nou zâmbetul pe buze. Mă ajuta mereu la lecţii şi îmi oferea ponturi prin care cuceream cei mai mişto băieţi din oraş. Deşi se spune despre fete că vor căuta toată viaţa bărbaţi după chipul şi asemănarea figurii paterne, eu deja făceam asta gândindu-mă la Robert, fratele meu, chiar dacă, pe atunci, nu cred că era o acţiune conştientă.

 

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri