Horoscop Oana Hanganu: Încă o lună cu Marte în Vărsător! Află cum sunt influenţate zodiile!


 

Marte mai rămâne o lună de zile în semnul Vărsătorului şi ne ajută să fim originali, creativi, receptivi la noi şi dispuşi să adoptăm noi metode de lucru.

 

Marte în Vărsător amplifică dorinţa de socializare, consolidează ”reţelele”, întăreşte importanţa organizaţiilor şi comunităţilor şi aduce sau readuce în atenţia publicului lideri originali, care pot propune planuri şi strategii îndrăzneţe şi pot schimba norme şi mentalităţi.

 

În plan personal, Marte aflat în Vărsător ne încurajează să renunţăm la prejudecăţi, dar şi la teama de schimbare, iar în plan profesional, să ne orientăm spre domeniile de activitate de care suntem pasionaţi cu adevărat. De asemenea,  Marte ne cere să ne folosim resursele personale (timp, talent, energie, relaţii, experienţă, studii etc) într-un mod cât mai creativ.

 

Dar Marte este nu doar planeta Acţiunii, ci şi planeta Războiului. Aflat în Vărsător, aduce impulsivitate, cere răspunsuri şi reacţii imediate.

În plus, aduce un soi de detaşare şi dorinţă de ”libertate”, care poate produce tensiuni în relaţii.

 

Cum sunt influenţate zodiile de Marte aflat în zodia Vărsător:

 

BERBEC

Marte în Vărsător influenţează  casa Prietenilor din astrograma Berbecilor. Aceştia îşi pot face noi prieteni şi se pot alătura unor grupuri care luptă pentru anumite cauze ori interese. Dar impulsivitatea sau dorinţa de a avea ultimul cuvânt şi de a-şi impune ideile pot provoca tensiuni în relaţia cu cei apropiaţi.

Tot Marte (care îi patronează pe Berbeci) aflat în Vărsător îi poate încuraja pe nativi să-şi schimbe planurile personale pe termen lung.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018. O zi pentru frecvenţa iubirii

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Scandal imens la Te vreau lângă mine! Replici fără perdea şi acuzaţii fără precedent! Mantea a izbucnit şi a început să ţipe

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de BEAUTY ne învaţă cum să ne protejăm tenul. Vezi care sunt soluţiile moderne, dar şi cele mai eficiente tratamente...

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 25 - 31 ianuarie 2021. Trei zodii, cu ochii în lacrimi la finalul lunii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura cu vișine și iaurt: mod de preparare și ingrediente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri