Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."


Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei:

După ce a intrat la facultate, Ariana s-a mutat într-un alt oraş, împreună cu fratele său. Însă traiul la comun i-a făcut pe cei doi tineri să împartă nu doar timpul şi economiile, ci, la un moment dat, şi patul.

 

"Totul îmi este atât de clar în minte, de parcă s-ar fi întâmplat cu câteva secunde înainte. De fiecare dată când închid ochii, scenele se derulează cu o claritate dureroasă.

Nu mă mai pot gândi la nimic altceva, viaţa mea pare că a făcut stop-cadru pe acel moment pe care mintea îl analizează în amănunt, împotriva voinţei mele.

Citeste si: Cele 6 zodii cu suflet de copil toata viața lor. Se bucură de cele mai mici gesturi și nu știu ce e maturitatea

Eu şi Robert, fratele meu, între aşternuturile răvăşite, mai răvăşite ca inimile noastre, într-un moment în care pasiunea oarbă a fost mai puternică decât orice normă socială, dincolo de orice morală şi de orice logică mi-aş fi putut închipui.

 

Nu ştiu dacă această confesiune îmi va face, până la final, mai mult bine sau mai mult rău, dar, pur şi simplu, nu o mai pot ţine pentru mine. E prea de neiertat ca s-o spun preotului şi prea intimă ca s-o discut chiar şi cu cea mai bună prietenă.

 

Aşa că am ales s-o spun unor necunoscuţi, sub pseudonim, care mă vor judeca sau îmi vor găsi circumstanţe atenuante, după bunul plac.

Ştiu, măcar, că nu voi mai duce acest secret cu mine în mormânt – e ca o încercare de catharsis, prin care sper să mă simt cu o secundă mai puţin vinovată. Oare voi reuşi?

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Secretul teribil al unei femei: "Eram beată şi m-am culcat cu fratele soţului meu"

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Horoscop Oana Hanganu: Încă o lună cu Marte în Vărsător! Află cum sunt influenţate zodiile!

Horoscopul RUNELOR 2019, de Mihai Voropchievici. Zodia care are protectia lui Dumnezeu și are un an fantastic

10 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic vineri. Află ce zodie face datorii pe termen lung!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum știi că e momentul să ieși dintr-o relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri