Plăcinte cu brânză sărată, rețeta pregătită de Gina Bradea. Ce adaugă în compoziție pentru un gust inedit. “O bunătate. Atât de frumoase sunt!”

Plăcinte cu brânză sărată, rețeta pregătită de Gina Bradea. Ce adaugă în compoziție pentru un gust inedit. “O bunătate. Atât de frumoase sunt!”
Plăcinte cu brânză sărată, rețeta pregătită de Gina Bradea. Ce adaugă în compoziție pentru un gust inedit. “O bunătate. Atât de frumoase sunt!”

Gina Bradea a explicat cum pregătește plăcintele cu brânză sărată.

Gina Bradea, unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri culinari și bucătari din țară, reușește să stârnească interesul în materie de gastronomie tuturor celor care o urmăresc și o apreciază pe rețelele de socializare. Timpul folosit în bucătărie poate fi de fiecare în ajutorul nostru, mai ales dacă știm din start ce anume ne dorim să pregătim și care sunt bucatele cu care vrem să ne bucurăm într-o zi. De altfel, asta își dorește și Gina Bradea să realizeze prin postările sale, fiind sprijin tuturor gospodinelor care își doresc să încerce chiar și pentru prima dată o rețetă, având la

îndemână întreg procesul și ingredientele necesare de care are nevoie. Rețetele pe care le realizează sunt pentru întreaga familie, prânzurile, deserturile, cina, de asemenea, iar în momentele în care ne dorim să pregătim la o masă un preparat care să amintească de copilărie, atunci plăcințele cu brânză sărată pe care le-a realizat sunt exact ceea ce aveți nevoie.

Cum pregătește Gina Bradea plăcintele cu brânză sărată?

Citește și: Secretul Ginei Bradea pentru saramura de slănină! Cum o prepară și ce o face atât de deosebită? "Atât de fragedă este, pur și simplu se taie foarte ușor, șoriciul este foarte moale!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Secretul Ginei Bradea pentru o pâine de casă pufoasă. Ce face înainte să bage aluatul la cuptor. „Ca un burete. O felie de pâine perfectă.”

Gina Bradea a explicat procesul pentru ca plăcintele să iasă pufoase și delicioase, dar cel mai important, să fie pline de brânză, pentru un gust inedit și un aspect deosebit atunci când sunt rupte. Făină, ouă, sare, drojdie, zahărul, acestea sunt ingredientele de care aveți nevoie, iar când vine vorba de umplutură, brânza sărată, piperul și oul realizează amestecul cu care să faceți pliculețele. Este important să le lăsați la crescut înainte de a le băga în cuptor, iar pe deasupra să adăugat semințele preferate și să le ungeți cu ou. 

Citește și: Laurențiu a dezvăluit adevărul despre Moldo și părinții lui! Ce i-ar fi spus tânărul fostului concurent în spatele camerelor de filmat: „Nu vorbește cu părinții lui...”- kanald.ro

Citește și: Un cunoscut medic din Cluj s-a sinucis. Era condamnat pentru luare de mită- stirilekanald.ro

“Brânzoaice moi și pufoase, pline de umplutură de brânză sărată.

O bunătate. Peste făină adăugăm drojdie uscată, amestecăm totul foarte bine, apoi adăugăm un ou, sare, zahăr, lapte călduț, frământăm bine aluatul. Răsturnăm pe masă, punem unt, frământăm până se incorporează untul apoi lăsăm la crescut. Pregătim umplutura. Brânză sărată de care aveți, un ou, puțin piper, amestecăm bine totul și umplutura este gata. Aluatul a crescut foarte frumos, îl punem pe masă, îl tăiem în 10 bucăți, apoi modelăm brânzoaicele.
Punem brânză la mijloc, facem un pliculeț și le punem în tavă. Le lăsăm la dospit timp de 20-30 de minute. Ungem cu ou bătut și puțin lapte, apoi mergem la copt la o temperatură de 170-180 de grade. Deasupra putem pune niște semințe după dorință. Atât de frumoase sunt!”
, a povestit Gina Bradea.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Gina Bradea a pregătit supă din oase de vită! Cât de sănătoasă este și ce beneficii aduce pentru sănătate? "Nu există un timp fix, este important să fie bine fierte!"

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

Adela Popescu, oripilată de surpriza soțului ei: "Oare lui nu îi place cum mă îmbrac eu sau pur și simplu nu are deloc gusturi vestimentare". Răspunsul lui Radu Vâlcan: "Am crezut că este de plajă, exagerezi"

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Din Amsterdam, direct la Cârlibaba

Un fost concurent din „Casa iubirii” aruncă bomba despre Patricia! A spus totul despre cunoașterea cu Moldo: „S-a gândit să se îndrepte spre o persoană bine cunoscută...”

Un fotbalist de 19 ani a murit chiar de ziua de naștere după ce s-a lovit la cap la un meci


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies