Gina Bradea a pregătit supă din oase de vită! Cât de sănătoasă este și ce beneficii aduce pentru sănătate? "Nu există un timp fix, este important să fie bine fierte!"

Gina Bradea a pregătit supă din oase de vită! Cât de sănătoasă este și ce beneficii aduce pentru sănătate?
Gina Bradea a pregătit supă din oase de vită! Cât de sănătoasă este și ce beneficii aduce pentru sănătate? "Nu există un timp fix, este important să fie bine fierte!"

Bloggerul pregătește rețete care arată extraordinar de bine, dar în același timp și altele care sunt foarte sănătoase.

Gina Bradea împărtășește nenumărate rețete cu publicul larg, chiar și în mediul online. De această dată, în urmă cu doar câteva zile, pe contul său de TikTok, a postat o rețeta de supă, dar nu orice supă, ci una din oase de vită. Bloggerul a ales să o pregătească chiar afară, în curtea sa, însă se poate pregăti și în casă, fără nicio problemă. Veți avea nevoie de doar câteva ingrediente, iar sănătatea vine la pachet cu aceasta.

Supă din oase de vită, pregătită de Gina Bradea

Citește și: Care este secretul Ginei Bradea pentru jumările de mâncat? Ce trebuie să aibă față de cele pentru untură

Gina Bradea a pregătit supă din oase de vită! Cât de sănătoasă este și ce beneficii aduce pentru sănătate? "Nu există un timp fix, este important să fie bine fierte!"[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gina Bradea ajută gospodinele de pretutindeni să pregătească sarmale de post! Care este secretul moldovenesc folosit de aceasta? "Așa de bine arată!"

Ingrediente

  • Oase de vită cu măduvă sau fără, dar cu cartilaje
  • O lingură cu vârf de sare
  • 2 cepe întregi
  • 3 morcovi
  • 3 ardei kapia, opțional
    Țelină, păstârnac, pătrunjel rădăcină, opțional

Mod de preparare

  1. “Fac iarăși supă din oase de vită.
    Sunt și cu măduvă și fără măduvă, dar au foarte mulți zgârci din acestea, cartilaje.
  2. Am pus o lingură cu vârf de sare, 2 cepe întregi, 3 morcovi, 3 ardei kapia, nu e obligatoriu ardeiul kapia. Mai puteți pune țelină, păstârnac, pătrunjel rădăcină, ce aveți.
  3. Am adunat înainte foarte bine spuma. Așa arată și-l las să fiarbă până când aceste cartilaje se înmoaie foarte bine, trebuie să fie moi.
  4. Se lasă zeama să scadă, au de fiert 3-4 ore la foc mic, nu contează, până când sunt bine fierte cartilajele. Nu există un timp fix, este important să fie bine fierte.
  5. Apoi scoatem oasele și cartilajele. Acestea le mâncăm cu usturoi sau cu hrean.
  6. Supa o pun în cutii de plastic, o las să se întărească la frigider, cu capac și mâncăm zilnic, câte un cubuleț așa de 100 de grame, pentru că este bun pentru organism, în special pentru femeile peste 40-50 de ani,
    dar și pentru bărbați, este sănătate curată.
  7. Nu este foarte sărată, nu este foarte iute, eu nu am pus piper, dar puteți pune, pentru că avem nevoie de colagen, este colagen natural.”, a explicat bloggerul, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețeta de cârnați tradiționali, pregătită de Gina Bradea. „Sunt suculenți și tare gustoși!”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Cine era Cristina Grossu, soția fostului campion de raliuri Greg Biffle. Toată familia pilotului a murit în cumplitul accident aviatic

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Hande Erçel iubește din nou: „Este o situație foarte nouă!” Iată cine este chipeșul bărbat care i-a furat inima celebrei actrițe

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies