Gina Bradea a dezvăluit care este secretul ei pentru jumările de mâncat.
Gina Bradea este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri culinari din mediul online, iar aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește numeroase trucuri din bucătărie pentru gospodinele care o urmăresc și își doresc să încerce noi preparate în bucătărie. De la mic dejun, la prânz, cină, supe, deserturi sau murături pentru iarnă, aceasta reușește de fiecare dată să încânte papilele gustative tuturor celor care o urmăresc, iar ei pot încerca, fără prea mult efort, să se bucure de mâncăruri delicioase.
Care este secretul Ginei Bradea pentru jumările de mâncat
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Pe contul de Tik-Tok, Gina împărtășește numeroase bunătăți din bucătărie, iar de această dată a dezvăluit, pe contul ei de socializare, care este secretul pentru jumările de mâncat, față de cele pentru untură, dar și cum reușește să obțină o
carne fragedă. Acestea trebuie să scadă, însă bucătăresele trebuie să aibă grijă să nu fie uscate foarte tare, pentru a nu deveni tari. Aceasta le pregătește din fleică de porc fără os, fiind un adevărat deliciu pentru papilele gustative, mai ales în sezonul de iarnă.„O jumară vrea cineva? Din aceea cu multă carne. Uitați-vă ce am eu aici! Piept de porc fără os sau fleică. Astea sunt de mâncat. Le mai las să scadă, dar să nu fie foarte uscate. Uitați-vă ce minunăție! Aur curat. Mănânc și eu trei jumări, chiar dacă nu am voie, dar de poftă tot mănânc. Aur curat, floricele de porc.”, a spus Gina Bradea.
Odată cu sezonul rece, Gina Bradea a început să pregătească numeroase preparate, dar să și ofere sfaturi în bucătărie pentru toți cei care vor să aibă grijă la alimentele pe care le consumă, mai ales în perioada anotimpului rece. Aceasta a vorbit de multe ori și ce nu ar trebui să lipsească niciodată din alimentația noastră. Bucătăreasa încearcă de fiecare dată să gătească echilibrat pentru ca toți iubitorii preparatelor gustoase să se poată bucura de gustul din farfurie.
@ginabradea Jumari din alea bune, prune de cotet sau floricele de purcel, cu multa carne- sunt delicioase si fragede. Folosesc burta/fleica/poala de porc sau piept de porc fara os- acestea sunt jumarile pentru mancat, nu pentru untura- untura ramasa nu va fi alba, e untura pentru gatit, nu pentru prajituri. #ginabradea #jumari #poftabuna #fyp #roamania #reteta ♬ original sound- Gina Bradea Oficial