Gina Bradea a dezvăluit cum pregătește supa de oase și care sunt beneficiile acesteia.
Gina Bradea este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri culinari, iar aceasta împarte întotdeauna numeroase rețete și trucuri din gastronomie pentru toți iubitorii preparatelor gustoase. Când vine vorba despre alimente sănătoase, aceasta are întotdeauna cele mai bune combinații pentru un stil de viață echilibrat. De această dată, Gina Bradea a vorbit despre supa de oase, cum o pregătește, dar și care sunt beneficiile ei.
„Ia uitați-vă ce am eu aici! Aur curat. Am luat oase de vițel cu măduvă și le-am pus la fiert cu o lingură de sare, cu morcov, țelină, ardei gras, ceapă. Fac o supă concentrată, pentru că femeile la menopauza, după 50 de ani, dar și bărbați în general, ar fi bine să mănânce zilnic supă din aceasta foarte concentrată. În afară de faptul că este foarte gustoasă, sănătoasă, de pus la orice mâncare, mai bine punem să supă din aceasta concentrată, decât să folosim cuburi sau zarzavat din comerț.”
Cum pregătește Gina Bradea supa de oase
Citește și: Secretul pentru a obține cele mai bune ghebe murate. Ce să adaugi în borcan pentru un gust aparte
Bloggerul culinar a pus oasele de vițel la fiert, alături de legume din grădină, a realizat o supă concentrată, care mai târziu poate fi consumată în alte alimente sau în formă de piftie. Spune că este excelentă pentru oase, articulații, iar persoanele peste 50 de ani ar trebui să o consume zilnic pentru a preveni anumite boli.
„Sunt ultimii ardei din grădină, am scos și o țelină, fac o supă foarte, foarte concentrată.