Pandispan delicios cu ciocolata si stafide! Este incredibil!


Aceasta este un desert simplu de facut, insa cu un gust extraordinar.

 

Ingrediente: Unt 200 g, miere 150 g, zahar 150 g, scortisoara si cuisoare 8 g, oua 6, praf de copt, ciocolata 120 g, stafide 75 g, faina 230 g, migdale 60 g, vanilie.
Mod de preparare: Mierea se amesteca cu unt, zahar, 6 galbenusuri, scortisoara, cuisoare, ciocolata si vanilie. Compozitia de mai sus se amesteca cu 3 albu­suri batute spuma, apoi cu faina si praf de copt. Se pune totul intr-o tava, unsa si tapetata cu faina, se unge deasupra cu ou si se presara cu fileuri de migdale. Se da la cuptor, la foc potrivit, 35-40 de minute.
Sursa

Ingrediente: Unt 200 g, miere 150 g, zahar 150 g, scortisoara si cuisoare 8 g, oua 6, praf de copt, ciocolata 120 g, stafide 75 g, faina 230 g, migdale 60 g, vanilie.

Mod de preparare:
Mierea se amesteca cu unt, zahar, 6 galbenusuri, scortisoara, cuisoare, ciocolata si vanilie. Compozitia de mai sus se amesteca cu 3 albu­suri batute spuma, apoi cu faina si praf de copt. Se pune totul intr-o tava, unsa si tapetata cu faina, se unge deasupra cu ou si se presara cu fileuri de migdale. Se da la cuptor, la foc potrivit, 35-40 de minute.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri