Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă. Simplu de preparat și ușor de savurat!

retete pentru desert

Pandișpanul cu gem de căpșuni și frișcă se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii

de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de pandișpan cu gem de căpșune și frișcă. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos pandișpan de căpșuni și frișcă, preparate așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de pandișpan cu gem de căpșune și frișcă 

Rețeta delicioasă de pandișpan cu gem de căpșuni și frișcă, absolut minunat, se prepară în doar 7 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă este de 30 de minute 

prajitura turnata cu gem

Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă.

[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare- 30 de minute 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Timp total- o oră 

Rețeta de Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă este pentru 4 persoane 

tort cu gem de capsuni

Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă.

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cea mai ușoară rețetă de chec cu afine. Un desert perfect pentru întreaga familie

Ingrediente – Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă 

  • 6 ouă, la temperatura camerei 
  • 100 ml de ulei 
  • 150 g de zahăr 
  • 200 g de făină 
  • un pliculeț de praf de copt 
  • un vârf de sare 
  • gem de căpșune 
  • Frișcă 
  • Căpșune 
  • Kiwi 
  • Afine 
  • zahăr pudră 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

prajitura cu gem de capsuni si frisca

Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă.

[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare- Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă 

  1. În primul și în primul rând, trebuie să ne ocupăm de separarea albușurilor de gălbenușuri. Așadar, vom avea nevoie de 2 boluri de dimensiuni potrivite, în care vom separa albușurile de gălbenușurile de la cele 6 ouă. Astfel, în continuare, peste gălbenușuri vom adăuga un praf de sare, și le vom amesteca bine de tot.
    Imediat apoi, vom adăuga și uleiul, însă treptat, continuând să amestecăm până se încorporează cât mai bine cu putință. 
  2. De cealaltă parte, peste albușuri am adăugat și amestecul de gălbenușuri, însă nu înainte de a le bate pe ele separat, spumă. Odată ce am obținut spuma dorită, unu adăugat peste albușul și amestecul de gălbenușuri și vom amesteca totul, însă cu o spatulă. 
  3. Tot aici, vom adăuga și făina, dar și praful de copt, ingrediente pe care le vom amesteca împreună cu ajutorul unei spatule. Astfel virgula vom ajuta compoziția să nu se lase. 
  4. Acum a venit momentul să pregătim și tava pentru pandișpanul nostru delicios așadar, vom avea nevoie de o tavă dreptunghiulară de cuptor, pe care o vom unge cu puțin ulei și o vom tapeta cu făină sau vom așeza hârtie de copt deasupra. 
  5. Tava se va introduce la cuptorul preîncălzit la 190 °C, pe raftul din mijloc, timp de aproximativ 30 de minute, verificând din când în când, și crescând o cu o scobitoare. Aceasta trebuie să fie rumenă, la final. 
  6. Acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și pandișpanul din tavă, vom aștepta ca acesta să se răcească, iar ulterior îl vom tăia în 2 părți egale, pe lung, astfel încât, ulterior să ungem prima parte cu gem de căpșune, pentru ca mai apoi să adăugăm și pe cea de a 2-a parte de pandișpan deasupra. 
  7. Rețeta noastră de pandișpan cu gem de căpșune și frișcă este gata și se poate orna cu frișcă deasupra, dar și câteva bucățele de căpșune, kiwi și afine, iar rețeta este gata de servit poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.  

retete de prajituri de casa

Pandișpan cu gem de căpșune și frișcă.

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui o lingură lângă castraveții din frigider. Metoda este apreciată de gospodinele din întreaga lume



Citește și:

Trucul secret pentru a evita lipirea orezului de fundul oalei. Gospodinele vor fi uimite

Tort de ciocolată cu cafea. Perfect de savurat alături de o ceașcă de cafea!

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Cum a slăbit celebra actriță Hande Ercel câte 5 kilograme pe săptămână! Ce a mâncat în fiecare zi

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies