O omletă extrem de simplă, cu o textură cremoasă, gata în 5 minute. Este ideală pentru micul dejun. Se serveşte ca atare sau pe pâine prăjită.
In articol:
Omleta grecească Ingrediente:
15 g unt (aprox. 1 lingură)
3 ouă mari
o linguriţă apă minerală
100 g brânză Feta, sfărâmată
piper
Citeste si: Pui teriyaki cu legume, reţeta scăzută în calorii
Citeste si: Penne cu pui Alfredo – alegere ideală pentru o cină rapidă, sățioasă și delicioasă, pentru întreaga familie
Omleta grecească Mod de preparare:
Untul se pune la încins într-o tigaie adâncă.
Citeste si: Negii sau verucile: tipuri si tratament
Ouăle se bat spumă. Se adaugă apa minerală, se mai amestecă puţin, apoi se toarnă în tigaie.
Când încep să se prăjească, se adaugă brânza Feta.
Citeste si: Supă de porumb cu cartofi şi afumătură
Citeste si: Stromboli. Gustarea care a cucerit lumea, inventata in 1950
sursa: vreaudouaportii.ro