Nuci cehesti cu crema! Reteta delicioasa si incredibil de simpla!


Iti aminteste de nucile copilariei umplute cu crema? Incearca aceasta reteta din Cehia.

 

Ingrediente: 130 g faina, 100 g margarina vegetala,
130 g zahar tos, 100 g arahide (sau nuci) tocate marunt, 2 linguri praf de cocos, 1 varf de cutit cuisoare macinate.
Ingrediente crema: 200 g margarina vegetala,
200 g zahar pudra, 5 linguri apa.
Mod de preparare: Intr-un castron se pune margarina (100 g) incalzita usor, se amesteca spuma, se adauga zaharul, apoi faina in ploaie, nucile sau arahidele, cacaoa si cuisoarele. Se obtine un aluat care se framanta pe o planseta de bucatarie. Se modeleaza bucata de aluat de forma unor jumatati de nuca. Acestea se coc, ia 170°C, intr-un cuptor, timp de 15 minute. Cand sunt reci se lipesc cate doua cu crema preparata din margarina, zahar pudra si apa. Gustul cremei poate fi corectat cu vanilie.
Sursa

Ingrediente: 130 g faina, 100 g margarina vegetala,130 g zahar tos, 100 g arahide (sau nuci) tocate marunt, 2 linguri praf de cocos, 1 varf de cutit cuisoare macinate.

Ingrediente crema: 200 g margarina vegetala,200 g zahar pudra, 5 linguri apa.

Mod de preparare: Intr-un castron se pune margarina (100 g) incalzita usor, se amesteca spuma, se adauga zaharul, apoi faina in ploaie, nucile sau arahidele, cacaoa si cuisoarele. Se obtine un aluat care se framanta pe o planseta de bucatarie. Se modeleaza bucata de aluat de forma unor jumatati de nuca. Acestea se coc, ia 170°C, intr-un cuptor, timp de 15 minute. Cand sunt reci se lipesc cate doua cu crema preparata din margarina, zahar pudra si apa. Gustul cremei poate fi corectat cu vanilie.

Sursa

Sursa foto

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri