Chef Ștefan Popescu a explicat, pas cu pas, cum pregătește măslinele pane.
Chef Ștefan Popescu este un cunoscut bucătar de renume, intrat în atenția publicului și prin faptul că este jurat al unei emisiuni de profil. Povestea sa de viață a surprins până acum, mai ales prin parcursul său profesional, făcând o tranziție de la o carieră în domeniul tehnicii, la cel militar, până la alegerea de a petrece timp printre preparate și de a face adevărată artă gastronomică. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit în Anglia, unde a lucrat doi ani, iar ulterior a revenit în România și devenit chef în cadrul unor hoteluri cunoscute.
Cum pregătește chef Ștefan Popescu măslinele pane, umplute cu brânză de capră
Chef Ștefan Popescu nu este prezent doar în bucătăria din restaurante și pe micile ecrane, ci și pe rețelele de socializare, acolo unde reușește, pas cu pas, să transmită inovația prin alimente și să ne demonstreze că oricât de greu ni s-ar părea să realizăm un preparat, nimic nu este imposibil.
Ingrediente:
- Măsline verzi fără sâmburi
- Ouă
- Făină
- Pesmet
- Brânză de capră
- Sare
- Piper
"Vă arăt rapid cum să faceți în câteva minute măsline pane. Ați auzit bine, măsline pane umplute cu brânză de capră și bineînțeles servite cu proseco. Ouă, bat ouăle cu sare și piper. Adaug sare în făină și sare în pesmet, piper. Umplu măslinele cu brânză de capră. Se dau măslinele prin făină, se dau prin ou. Mișcă în vasul înainte și înapoi, prin pesmet.", a spus chef Ștefan Popescu.