MĂLAI DULCE ca la CLUJ. Reţeta unui desert tradiţional românesc delicios


Mălai dulce că la Cluj. Mălai este o prăjitură tradiţională foarte îndrăgită în zona noastră. M-am bucurat când am văzut că a apărut în meniurile unor cafenele.

M-am bucurat şi mai mult să aud că le place copiilor. Cu atâtea dulciuri care-ţi iau ochii în magazine, se pare că această prăjitură umilă că aspect reuşeşte să câştige inimile celor mici. Eu adaug puţin gris pentru a fi mai pufoasă, dar acesta poate fi înlocuit cu mălai pentru varianta fără gluten.

Ingrediente Mălai dulce

3 ouă

125 gr zahăr

2 plicuri zahăr vanilat

450 gr iaurt gras (am folosit iaurt grecesc 10%)

50 ml lapte

100 ml ulei

150 gr mălai (grisat)

50 gr gris fin

2 linguriţe praf de copt

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri