Cum să faci cea mai gustoasă reţetă de plăcintă cu brânză sărată!


Dacă vrei să mănânci ceva gustos, această reţetă este perfectă pentru tine.

Ingrediente

500 g faina
250 g telemea de vaca
250 g branza dulce de vaca
4 galbenusuri de ou
2 linguri ulei
o lingura zahar
2 lingurite drojdie uscata
o lingurita sare
300 ml apa

Mod de preparare

In primul rand pregatim aluatul pentru placinta cu branza, mai precis pentru foi. Intr-un vas amestecam cele doua lingurite de drojdie uscata, o lingura de zahar, 1-2 linguri de faina si 2-3 linguri de apa calduta,rezultand astfel maiaua. Aceasta se lasa la crescut 10-15 minute. Intr-un alt vas punem faina in care facem o adancitura, apoi adaugam sarea, uleiul si apa. Incepem sa framantam, dupa care adaugam si maiaua crescuta. Framantam aluatul 10 minute, dupa care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Sărbătoarea Sfântului Duh. Tradiții și superstiții

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri