Prăjitura DOBOS. Reţeta originală care te va convinge să faci acest desert delicios mai des


Prăjitura doboş este un desert delicios, care arată foarte bine pe o masă festivă, însă unul ce pare greu de preparat. Dacă urmezi paşii, nu are cum să nu îţi iasă. Te va cuceri pe loc!

Tortul Doboş este binecunoscut în mai toate cofetăriile din Europa. Îndrăgita prăjitură a fost prezentă în cofetăriile din România de foarte multă vreme.

Este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate prăjituri în special în zona de vest şi în Ardeal, datorită comunităţii maghiare. Reţeta originală aparţine unui maestru cofetar maghiar.

Ingrediente

Pentru foi :

- 6 ouă

- un praf de sare

- 120 gr zahăr

- 120 gr făină

- 40 gr unt

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri