Prăjitura DOBOS. Reţeta originală care te va convinge să faci acest desert delicios mai des


Prăjitura doboş este un desert delicios, care arată foarte bine pe o masă festivă, însă unul ce pare greu de preparat. Dacă urmezi paşii, nu are cum să nu îţi iasă. Te va cuceri pe loc!

Tortul Doboş este binecunoscut în mai toate cofetăriile din Europa. Îndrăgita prăjitură a fost prezentă în cofetăriile din România de foarte multă vreme.

Este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate prăjituri în special în zona de vest şi în Ardeal, datorită comunităţii maghiare. Reţeta originală aparţine unui maestru cofetar maghiar.

Ingrediente

Pentru foi :

- 6 ouă

- un praf de sare

- 120 gr zahăr

- 120 gr făină

- 40 gr unt

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri