Reţeta de musaca ce te face să salivezi de poftă! Ingredientele care înlocuiesc carnea, fără să se simtă lipsa ei


Specifică bucătăriei greceşti, această musaca se prepară din legume proaspete, iar de aici rezultă un gust deosebit, care îi va duce pe gurmanzi cu gândul la sezonul estival. Şi chiar dacă suntem mai aproape de iarnă decât de vară, această reţetă merită încercată.

 

Pentru început este nevoie de două vinete, ambele de mărime medie, o conopidă mică, 300 de grame de bulion şi o jumătate de kilogram de cartofii. În plus, se adaugă o varză mică, un morcov, o ceapă şi un dovlecel, dar şi sare şi piper după gust. De asemenea, se poate folosi şi brânză rasă, care se adaugă mai spre sfârşit.   

 

Prima dată se decojesc cratofii şi se taie rondele. Apoi, se spală vinetele şi dovlecelul şi se taie în feliuţe mici. Nu în ultimul rând, varza va trebui tocată cât mai mărunt, iar conopida se rupe în bucheţele cât mai mici.  Odată bifată această etapă, cartofii, vinetele şi dovlecelul se pun la călit aproximativ 4-5 minute, la foc mic, iar între timp se opăreşte varza şi conopida.   

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Anamaria Prodan, dezvăluiri INCREDIBILE: ce i-a spus Alexa, înainte să îl lovească!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri