Ioan Burculeț: Adevăratul motiv al divorțului dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Ea a avut aceste probleme încă de mică: "Atunci când Ioana s-a născut..."


Astrologul Ioan Burculeț a realizat astrograma Ioanei Ginghină. De acolo am aflat multe lucruri interesante, dar și de ce nu a mers căsnicia cu Alexandru Papadopol.

"Este destul de complicată din punct de vedere astrologic, nu este o perioadă de tranziție atât de bună pentru ea. De ce? Pentru că în momentul nașterii conform astrogramei, Luna în constelația Capricorn avea să aducă în prim plan tipul de unicitate feminină, un pic complicată, dificilă, încăpățânată când este vorba despre sentimente, despre latura afectivă emoțională"

"Nu va trece cu bine acest divorț, dar nici nu se va duce în panta de manifestări extreme, adică să se întâmple ceva rau. Este o etapă dificilă și o lecție existențială pe care universul i-o aduce în prim plan, este un lucru bun pentru că fiecare învățăm din anumite circumstanțe existențiale mai puțin plăcute"

"Este un moment de repetare a unei ecuații din momentul nașterii. Latura cu divorțul nu o prinde bine, cerebrală fiind, ea nu suferă din dragoste ci dintr-o formă de încăpățânare care face parte din temperamentul, personalitatea și felul ei de a fi."

"Trăsăturile fizionomiei aparțin semnului zodiacal Balanță. Este o personalitate complexă, care nu știe să piardă."

"Astrograma avea să o aducă într-un astfel de blocaj și rigiditate, ceea ce putea să o coste și să o aducă în aceasta ipostază în conformitate cu destinul ei."

"Își va reface viața de familie trebuie să învețe până la sfârșitul acestui an, lecția orgoliului, încăpățânării, pentru că încăpățânarea nu duce întotdeauna către constructivitate."

"Din punct de vedere al carierei motorul ei în viață este segmentul profesional. Va avea succes în carieră."

Citeste si: Ioana Ginghină a rupt tăcerea! Acesta este adevăratul motiv pentru care a divorțat de Alexandru Papadopol: „El a venit la mine într-o zi și mi-a zis...”

Citeste si: Ioana Ginghină a dat jos 5 kilograme, după ce a ținut zece zile cura de slăbire cu pepene: "Am scapat de burtica!" Cum se ține această DIETĂ

Ce parteneri i se potrivește din punct de vedere astrologic

"Ceea ce i se potrivește cel mai bine și întotdeauna o va scoate din regresii este tipologia partenerului fecioară. Un partener fecioară poate să îi aducă acel echilbru care este de dorit și care să o ducă către o constructivitate. Un alt partener care ar merge este nativul din semnul zodiacal leu, chiar dacă nu poate renuța la orgoliile ei și un leu nu renunță pentru că nu renunță, leul îi va aduce un reglaj, chiar dacă poate deveni ușor impulsiv. O altă compatibilitate, fie că este un prieten, o prietenă sau un partener de viață este capricornul.

Ea are o chestiune care trebuie să o delimiteze destul de strict și, în general, nativii capricorn, balanță, fecioară, dar chiar și scorpionii. Scorpionii ar fi acel element de echilibru total în forma ei de manifestare și în personalitate, pentru că o va dezinhiba de latura unor bruiaje pur instinctuale. Este o compatibilitate bună scorpion-fecioară. Scorpionul se duce exact acolo în conformismul ei și mai detensionează nuanțele de rigiditate. Ioana Ginghină vs scorpion sau o persoană cu ascendent în scorpion, ar fi povestea de dragoste cea mai placută", a spus Ioan Burculeț.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

None de la Puterea dragostei și-a șocat fanii: „Ți-ai mărit cumva...”?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri