Aceasta reteta de friptura de porc cotine un ingredient secret. Iata cum se prepara.
Ingrediente:
800 g pulpa de porc, feliata subtire (6 bucati)
55 g unt
60 ml sos de soia
7-8 fire de ceapa verde
2 catei de usturoi
sare
piper
Reteta speciala de Craciun: carnati de casa inveliti in sunca! Nu ai mai mancat asa ceva!
Mod
Untul se topeste pe foc, intr-o tigaie incinsa bine. Se adauga sosul de soia si se omogenizeaza. Ceapa verde se curata, se taie marunt si se soteaza in uleiul incins. Când este aproape gata, se adauga usturoiul maruntit si se mai lasa 1 minut.
Asa faci cea mai buna friptura de vita pentru masa de Craciun!
Bucatile de carne se dau cu sare si piper, apoi se pun in tigaie, se acopera cu un capac si se gatesc 8-10 minute pe fiecare
Sursa: Feellikecooking.ro
Cea mai gustoasa reteta de caltabos: ca sa iti iasa, trebuie sa faci asta!