Iata reteta pentru cel mai bun salam de casa pe care trebuie sa-l prepari de sarbatori


Aceasta este o reteta extraordinara de salam de casa, care merita preparata de sarbatorile de iarna.

La acest salam de calitate, repet cu gust deosebit, este nevoie de prad, preparat cu o zi inainte. Apoi 4 kg de carne de porc, curatata de grasimi si pielite, se taie fasii sau cubulete de 40-50 g.

Salata sibiana ca la mama acasa- reteta traditionala! E delicioasa!

Se presara carnea cu un amestec de sare si silitra: 20 g sare si 1 g silitra la fiecare kg de carne. Se amesteca bine carnea cu sare pana suntem siguri ca amestecul a ajuns pe fiecare bucatica de carne.

Dupa aceea, carnea se aseaza foarte indesat intr-un vas de lemn, in asa fel incat sa nu ramana goluri si suprafata sa aiba cat mai putin contact cu aerul.

Tort salam de biscuiti

Se lasa asa 3 zile, intr-o incapere de 8-10 grade C.



Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

21 MAI 2022 Sfinții Constantin și Elena: Calendar creștin ortodox

Cum sa savurezi cele mai bune arome de cafea boabe: 3 retete usor de preparat

Larisa Udilă, noi detalii despre starea ei psihică. Cum se descurcă acum vedeta: „Scriu mesajul ăsta plângând”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Albert Oprea din Casa Iubirii. „E o provocare”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri