Iata reteta pentru cel mai bun salam de casa pe care trebuie sa-l prepari de sarbatori


Aceasta este o reteta extraordinara de salam de casa, care merita preparata de sarbatorile de iarna.

La acest salam de calitate, repet cu gust deosebit, este nevoie de prad, preparat cu o zi inainte. Apoi 4 kg de carne de porc, curatata de grasimi si pielite, se taie fasii sau cubulete de 40-50 g.

Salata sibiana ca la mama acasa - reteta traditionala! E delicioasa!

Se presara carnea cu un amestec de sare si silitra: 20 g sare si 1 g silitra la fiecare kg de carne. Se amesteca bine carnea cu sare pana suntem siguri ca amestecul a ajuns pe fiecare bucatica de carne.

Dupa aceea, carnea se aseaza foarte indesat intr-un vas de lemn, in asa fel incat sa nu ramana goluri si suprafata sa aiba cat mai putin contact cu aerul.

Tort salam de biscuiti

Se lasa asa 3 zile, intr-o incapere de 8-10 grade C.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri