Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Nativii Berbec vor avea o săptămână de foc, iar Scorpionii se vor lovi de incompatibilități


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Iată cum va fi săptămâna 6-12 iunie 2020 pentru nativii zodiilor, potrivit astrologului Mariana Cojocaru.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020

Horosop săptămânal. Scorpion

Vreme tulbure și imprevizibilă, urmează vremuri tulburi, mai bine zis! Axa Karmică este în Săgetător și Gemeni și deschide Cutia Pandorei. Vă spuneam de aspectul 2 Malefic Kisses. Veți vedea ce va urma și pentru voi și pentru celelalte zodii. Mulți se consideră compatibili și când se trezesc la realitate își dau seama că tot ce era compatibil pentru ei,va deveni incompatibil într-o bună zi.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

Horoscop săptămânal. Săgetător

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie

A intrat Karma Negativă în costelația voastră. Urmează și două eclipse ce vă vor debusola și vă vor da viața peste cap. Încep cu dragostea, că tot este Venus Retrograd în zodie de foc. Acest aspect se află în cădere și în rezonanță cu Kiron, care pare că dă din copite. Ce credeți că este compatibil în familie, căsătorie, relații sentimentale, se va dovedi a fi incompatibil.

Horoscop săptămânal. Capricorn

Vestea bună este că a plecat Karma Negativă din zodia voastră. Dar există și vești care nu vă lasă să vă relaxați și să răsuflați ușurați. În primul rând sunt în constelația voastră Jupiter Retrograd și Saturn Retrograd, care vizează cariera, business-ul, problemele ce țin de justiție, sănătate, etc. Cum Venus este Retrograd, nici dragostea nu face excepție, mai ales că încărcătura este dificilă...

Citeste si: Zodii cu cel mai frumos destin! Doar trei nativi sunt protejați de astre

Horoscop săptămânal. Vărsător

horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal 6-12 iunie, horoscop 6-12 iunie, horoscop mariana cojocaru, horoscop mariana cojocaru săptămânal
horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal 6-12 iunie, horoscop 6-12 iunie, horoscop mariana cojocaru, horoscop mariana cojocaru săptămânal

Toți venim cu o misiune karmică, ce ne ajută să înțelegem probleme grele existențiale. Cum Saturn este retrograd în constelația voastră, veți fi puși în situații în care nu veți ști pe care parte a drumului să mergeți. Karma din Gemeni și Săgetător, dar și cele două eclipse vă vor pune întrebări existențiale grele.

Horoscop săptămânal. Pești

Povesteam la Gemeni de efectele ce le vor avea intrarea Axei Karmice în Gemeni și Săgetător, zodii duble, dar și de cele două eclipse care ținesc în relațiile sentimentale, sociale, de muncă, business, etc. De altfel, urmează și două eclipse grele cu marcaj pe familie, sănătate și misiune karmică de viață care vor acționa ca bariere majore și bariere de destin. Cum toate zodiile sunt vizate, rămâne de văzut cum se descurcă cei mai mulți!

Citeste si: SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

 


Abonează-te pe

Citește și:

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Teste de cultură generală. Tu știi care sunt capitalele lumii?

Horoscop luna mai 2020. Trei zodii plâng cu lacrimi amare

Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri