Horoscop Camelia Pătrășcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura


Horoscop Camelia Pătrășcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

Cunoscuta astroloagă Camelia Pătrășcanu a anunțat cum vor fi următorii trei ani pentru fiecare zodie în parte. Cine dă lovitura în următorii trei ani.


In articol:

Camelia Pătrășcanu a anunțat schimbări importante pentru fiecare zodie, schimbări declanșate de câteva tranzile astrale rare.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BERBEC:

Berbecii pot învăța o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuți într-un domeniu pot căpăta mai multă independență și creativitate în a-și pune în practică lucrurile pe care le știu.

Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. TAUR:

Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental și atitudinal, dacă erau rezervați față de o anumită experiență de viață. Cei care sunt într-o relație pot căpăta mai mult aplomb și mai multă independență în relație.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. GEMENI:

Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate. Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum. Banii le pot veni prin niște manevre financiare, nu prin muncă.

Citeste si: Horoscop rune 20-26 aprilie 2020. Două zodii au o săptămână de nebuloasă, proba de încercare pentru anul acesta

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. RAC:

Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar și prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii și serviciilor lor, dar și prin relații.

Unii se pot îndrăgosti în mod neașteptat.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. LEU:

Sunt într-o dorință de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piață, de a avea o funcție mai mare, dar nu neapărat și responsabilități mai sufocante. Sunt tentați de proiecte inedite.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Se anunță o perioadă dificilă pentru mai multe zodii! Tu ești vizată?

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. FECIOARĂ:
Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BALANȚĂ:

Sunt schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

Nativii zodiei Săgetător se pot rupe de vechile locuri de muncă

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. SCORPION:

Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi sau noile pasiuni. Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Alții se pot îndrăgosti și asta le dă peste cap viața.

Citeste si: 5 zodii altruiste. Isi pun mereu pe primul loc partenerul de viata

SAGETATOR:

Există sansa de a vă rupe de vechile locuri de muncă si de a lucra pe cont propriu, ca liber profesionist sau ca antreprenor, sau fără a semna contracte ferme, păstrându-vă libertatea de a alege locul de muncă dorit.

CAPRICORN:

Există sansa unei iubiri pasionale intense, dar care nu este obligatoriu să ducă la uniune. Aveti tendinta de a vă îndrăgosti repede si în moduri neobisnuite, dar despărtirile pot apărea la fel de brusc pe cât de repede începe o relatie sentimentală.

VARSATOR:

Încă nu a venit momentul să aveti casa dv. în care să spuneti că prindeti rădăcini. Încă nu vă legati de un spatiu anume, având nevoie de mobilitate si miscare. În acesti ani nu prea vă veti aduna efectiv la casa dv., ci încă mai colindati prin lume.

PESTI:

Va schimbati modul de comunicare cu lumea, deveniti mai excentric, mai original, mai direct, mai modern, ideile dv. par îndrăznete si greu de acceptat de societatea mai conservatoare. Va puteti uimi semenii cu roadele mintii dv., ori în sens pozitiv, ori în sens… negativ, pentru ca puteti naste controverse.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune 20-26 aprilie 2020. Două zodii au o săptămână de nebuloasă, proba de încercare pentru anul acesta

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Obiceiuri in prima zi de Paste: Nu e bine sa dormi si nici sa mananci oua rosii cu sare

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Se anunță o perioadă dificilă pentru mai multe zodii! Tu ești vizată?

DESCOPERĂ: cine a fost Violeta Andrei | Actrița care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERĂ: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri