SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus


Nostradamus, cel mai mare astrolog și totodată profet, al tuturor timpurilor, a explicat, prin profețiile sale că zodia protejată de Univers este SĂGETĂTOR.


In articol:

Nostradamus a fost născut în plin sezon al Săgetătorului, pe data de 14 decembrie, iar semnul astrologic sub care s-a născut, i-a oferit acestuia calități foarte rare, intuiție, înțelepciune precum și alte capacități rare.

Citeste si: Nostradamus- profeții ȘOCANTE pentru România!

singura, zodie, univers, nostradamus, săgetător
singura, zodie, univers, nostradamus, săgetător

Din scrierile sale reiese faptul că Săgetătorii vor avea vieți lungi și liniștite. Mai mult decât atât, Săgetătorii sunt singura zodie protejată de Univers, iar la baza creării lor stă un tip de energie care atrage numai pozitivitate. Viața acestor natici ca fi lipsită de probleme și obstacole majore, iar idealurile lor vor fi atinse natural, fără să fie nevoie de intervenții.

Citeste si: A prezis Nostradamus epidemia de coronavirus? Scrierea care șochează lumea

De ce este Săgetător SINGURA zodie protejată de Univers, potrivit lui Nostradamus

Săgetătorii sunt născuți sub semnul magiei și știu ce își doresc de la viață, iar acesta este motivul pentru care reușesc tot ce își pun în cap. Grație acestui fapt, vizualizarea unui anumit aspect duce la obținerea acestuia cu ajutorul Universului. Aventura este una dintre pasiunile Săgetătorilor, însă nu sunt dispuși să își știrbească întegritatea și știu când e momentul să renunțe.

Săgetătorii sunt persoane care oferă sfaturi foarte bune tuturor apropiaților și au idei foarte bune, iar menirea lor în viață este să acumuleze cât mai multe cunoștințe, pentru a-i ajuta pe cei aflați la ananghie. Romantici incurabili, Săgetătorii sunt persoane foarte atistice, care preferă abordările clasice, nicicum pe cele moderne. Au foarte multe calități, iar oamenii de care se înconjoară sunt doar persoane de calitate, cu același spirit ca cel al Săgetătorilor.

Nu pot sta mai multe zile fără să intreprindă ceva, indiferent cât de mic, iar foarte multe persoane își doresc să petreacă timp cu Săgetătorii. Totodată, aceștia nu se lasă influențați și sunt destul de încăpățânați, însă acest lucru nu este neapărat rău, deoarece au calități de lider. Sunt iubitori și loiali, preocupați de bunăstarea oamenilor pe care îi iubesc și Săgetătorii sunt persoane foarte altruiste.

Citeste si: Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!


Abonează-te pe

Citește și:

Nostradamus- profeții ȘOCANTE pentru România!

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

Jurnalul secret al lui Arsenie Boca, descoperit! Mesajul despre România: „Ele omoară milioane”

Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020. Malefica Lilith face ravagii, o săptămână mai mult decât delicată pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

DESCOPERĂ: Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri