Nostradamus- profeții ȘOCANTE pentru România!


Conform profețiilor celebrului Nostradamus, Europa va simți schimbări climatice majore, iar România va fi afectată în mod direct.


In articol:

Nostradamus este celebrul prezicător care, prin scrierile sale, a intuit ce se va întâmpla cu popoare întregi, țări, tehnologii, calamități și dezastre naturale. Printre profețiile sale ce vizează decada în care tocmai am intrat, se numără și schimbări climatice majore și dezastre naturale care se vor resimți atât în Europa, cât și pe alte continente.

calamitati naturale, topirea ghetarilor
calamitati naturale, topirea ghetarilor

Citeste si: Jurnalul secret al lui Arsenie Boca, descoperit! Mesajul despre România: „Ele omoară milioane”

Calamități naturale care vor mătura orașe întregi

Nostradamus a anticipat o creștere remarcabilă a uraganelor și tornadelor care vor lovi continentul american, în special America de Nord. Tornadele vor fi gigantice, iar vânturile resimțite vor fi de peste 320 km/h. Mai mult decât atât, acestea vor distruge din temelie orașe întregi, iar până la refacerea acestora, oamenii se vor reloca în centre speciale.

Schimbările climatice vor aduce cu sine topirea ghețarilor

Schimbările climatice vor duce la topirea ghețarilor din Antarctica, nivelul oceanului planetar crescând semnificativ. Uraganele și inundațiile vor duce ulterior la perioade mari de secetă și la infertilitatea solurilor din anumite zone de pe glob, iar lipsa de apă și implicit de hrană, vor provoca la nivel global conflicte imense, iar refugiații se vor înmulți din această cauză.

calamitati naturale, topirea ghetarilor
calamitati naturale, topirea ghetarilor

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, viziuni cutremurătoare despre România: „Se va nărui”

De asemenea, într-o notă ușor mai pozitivă, celebrul prezicător Nostradamus, nu menționează dacă Regina Elisabeta a II-a va muri sau pur și simplu va abdica, însă din scrierile sale reiese faptul că Regatul Unit va avea un rege nou.

Cutremurul care distruge așezări de mii de kilometri

Un alt lucru pe care profetul l-a anunțat pentru perioada următoare, este o perioadă bogată în cutremure de magnitudini relativ mici spre medii. Dar, acestea vor crește în intensitate, iar statul California din SUA va fi „înghițit” de ape, din cauza unui cutremur foarte mare. Conform calendarului astrologic, când Mercur va fi retrograd ăn casa Racului, între jumătatea lunii iunie și luna iulie, Pământurile din zona Vestică sau „Lumea Nouă” așa cum a fost numită inclusiv de Amerigo Vespucci, vor fi grav afectate, punându-se chiar problema unei dispariții (un scenariu similar cu mitul Atlantidei).

calamitate naturale, cutremur
calamitate naturale, cutremur

Citeste si: Previziunile lui Nostradamus pentru 2020. Ti se face pielea de gaina!

Europa nu va fi ocolită de astfel de evenimente, în Europa punându-se problema unui cutremur cu magnitudini exacerbate, în jur de 7.5 pe scara Richter, care va lovi din plin Turcia


Abonează-te pe

Citește și:

Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Jurnalul secret al lui Arsenie Boca, descoperit! Mesajul despre România: „Ele omoară milioane”

Previziunile lui Nostradamus pentru 2020. Ti se face pielea de gaina!

Nostradamus, profeții pentru zodii! Predicții până în 2028. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri și despărțiri

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj important pentru Livian: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri