Nostradamus și Baba Vanga, viziuni cutremurătoare despre România: „Se va nărui”

Nostradamus și Baba Vanga, viziuni cutremurătoare despre România: „Se va nărui”
Nostradamus și Baba Vanga, viziuni cutremurătoare despre România: „Se va nărui”

Ce au anunțat cei doi vizionari cunoscuți.

Nostradamus și Baba Vanga au avut aceeași viziune cu privire la ce urmează să se întâmple cu oamenii României. Cei doi cunoscuți vizionari au vorbit despre lucrurile care îi vor afecta și pe români.

Baba Vanga a spus: „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii.

Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.

Citeste si: Sfârșitul lumii va veni în 2019. Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus care sperie întreaga lume

Citeste si: Previziunile lui Nostradamus pentru 2020. Ti se face pielea de gaina!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume.

Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui", a spus aceasta.

Nostradamus a spus că în curând se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale și că omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie.

Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondia a început încă din 2015 și va dura până în 2023.

Cauza războiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Iar ultimele atacuri care au avut loc în ulimii patru ani ne fac să credem că nu este departe de adevăr.

Până în 2023 profețiile sunt și mai sumbre! Aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Sfârșitul lumii va veni în 2019. Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus care sperie întreaga lume

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies