Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri
Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

Nostradamus și Baba Vanga sunt doi dintre cei mai cunoscuți prezicători din toate timpurile. Iar profețiile lor s-au adeverit într-o proporție covârșitoare până acum.

Nostradamus a murit în urmă cu mai bine de 450 de ani dar, a făcut profeții și pentru 2010 și chiar mai departe. Nostradamus a prevăzut că 2020 va fi un an marcat de ”fanatism religios”. Potrivit lui Nostradamus, suntem în timpul celui de-al Treilea Război Mondial, care a început în 2015 va dura până în 2023, iar cauza este chiar acest fanatism religios. Profețiile acestuia sunt dezastuoase, pentru că până în 2023 aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

Baba Vanga a prezis pentru 2020, cutremure, un tsunami și căderea unui meteorit în Rusia

O altă cunoscută prezicătoare, Baba Vanga, căreia i s-a mai spus și ”Nostradamus din Balcani”, nu a avut previziuni bune pentru 2020. Astfel, potrivit acesteia, urmează să se întâmple o serie de cutremure puternice în mai multe țări ale lumii, dar și un tsunami care va mătura Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi o bună parte din China.

Citeste si: Profetia pictata a parintelui Arsenie Boca: "Zdreanta rosie va disparea! Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Baba Vanga, bulgăroaica care a murit în 1996, la 85 de ani, a făcut previziuni pentru 2020, interpretate exact de adepții ei.

Baba Vanga a anunțat pentru Europa un colaps economic, că Rusia va fi lovită de un uriaș meteorit. În plus, ar urma și o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin, liderul Rusiei, iar despre Donald Trump, Baba Vanga spune că ar suferi de o boală gravă, despre care toți urmează să afle în curând.

 

Citeste si: Baba Vanga, cea mai înfricoșătoare previziune despre România, în 2020

Povestea prezicătoarei Baba Vanga este una emoționantă. Se spune că și-a căpătat puterile după ce a orbit într-un mod straniu. O furtună a aruncat-o într-un câmp, iar aceasta a fost găsită după o lungă căutare, foarte speriată, cu ochii acoperiți de nisip și praf, așa ca nu i-a putut deschide din cauza durerii. Nicio vindecare nu a dat rezultate și a orbit.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies