Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion


Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

Ce anunță astrologii.


In articol:

Anul 2020 este, conform zodiacului chinezesc, începerea unui nou ciclu de viață care va impune numeroase schimbări. Șobolanul de Metal va înlocui Mistrețul de Pământ și va deschide un nou ciclu ce durează 12 ani.

Ca însemnătate, șobolanul reprezintă viziune, iar metalul răbdare. Astfel, oamenii își pot atinge idealurile mult mai ușor, prin atenția acordată Universului.

Șobolanul este foarte energetic, are capacitatea de a realiza mai multe activități în același timp și are o memorie de excepție. Acesta este capabil să rețină până și detalii insignifiante și să extragă din orice element înconjurător informațiile relevante pentru sine. De asemenea, este un bun lider și este foarte atent la modul în care alții execută sarcinile primite.

Având în vedere faptul că Mistrețul este ultimul din cele 12 simboluri chinezești, iar Șobolanul primul, încheierea anului Mistrețului aduce cu sine încheierea unui ciclu de viață și începerea, din ianuarie, unuia nou.

Acesta va fi marcat de schimbări, transformări, noutate și sitații neașteptate.

Citeste si: Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Citeste si: Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

Citeste si: Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!

Citeste si: Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!

Mai ales cei născuți în anii Șobolanului pot obține ce și-au propus, fie că vorbim despre planul material, profesional sau personal, însă și noi, restul, vom găsi soluții și idei noi. Ideea de bază a acestui nou ciclu este să lăsăm nereușitele și eșecurile în urmă și să ne canalizăm atenția către viitor- doar așa îl putem îmbunătăți.

Este o idee bună să ne facem planuri, să investim și să încercăm lucruri noi cum ar fi înscrierea la studii, să cumpărăm lucruri la care până acum doar am fi visat.

2020 va aduce, odată cu anul Șobolanului de Metal, venituri mai însemnate decât în anii trecuți, succes, reușite pe toate planurile și nu în ultimul rând, fericire și bunăstare. În cazul în care ai vreo dorință (să-ți găsești perechea, să avansezi în carieră, să-ți schimbi viața), vei avea sentimentul că acum poți reuși tot ce îți propui și poți iniția activități pe care înainte le-ai fi amânat.

Ce se anunță din punct de vedere profesional

Din punct de vedere profesional, se preconizează progres și succes, în timp ce din punct de vedere financiar, lucrurile nu au stat mai bine de atât vreodată. Steaua Norocului din Rai va sedimenta în sectorul zodiacal reușite materiale și financiare, o îmbunătățire pe aceste planuri.

În privința dragostei, Șobolanul este un element centrat în jurul acestor simboluri, motiv pentru care toate noile relații care vor apărea în următorul an trebuiesc construite în jurul încrederii. De asemenea, această zodie nu acceptă minciuna sau oamenii care păstrează secrete unii de ceilalți. Adevărul va ieși la suprafață în toate situațiile, iar iubirea va fi una durabilă și fericită. Stabilirea unor noi relații va fi împiedicată de faptul că Metalul îi împinge pe oameni la introspecție, făcându-i mai reci și mai puțin comunicativi. Cu toate acestea, toate se pot rezolva cu perseverență și putem reuși ce ne propunem indiferent de natura dorințelor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

Horoscop rune 23 - 29 decembrie 2019. Gemenii primesc mulți bani, Balanțele au o bătălie

Solstițiul de iarnă 2019. Zodiile care au cel mai mult de suferit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Dr. WARGHA ENAYATI. Biografie: data nașterii, afacere, profesie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri