Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta


Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce  în viața ta

Care sunt datele de care trebuie să ții cont.


In articol:

Chiar dacă ați sărbătorit sau nu Crăciunul, perioada ce tocmai a trecut a fost una destul de stresantă. Acest stres, acest cumul de sentimente și trăiri, nu s-a datorat exclusiv sărbătorilor, ci pe 26 Decembrie a avut loc întânire de gradul 0- Luna și Soarele și-au făcut apariția în Capricorn.

Așa că dacă ai crezut că tot stresul s-a terminat, am pregătit o listă cu tot ce trebuie să știi despre următoarele evenimente astronomice.

Eclipsele semnifică momentul în care Luna ajunge la marginile superioare și inferioare ale orbitei sale eliptice și pot avea loc de 3-7 ori pe an. În momentul în care Luna atinge aceste noduri, aceasta se aliniază perfect cu Soarele și Pământul și formează o eclipsă.

Eclipsele Lunii au loc în timpul Lunilor pline și sunt asociate cu eliberare, în timp ce eclipsele Solare sunt cauzate de o Lună Nouă și generează oportunități.

În astrologie, nodurile menționate mai sus (cel de Nord și cel de Sud), sunt cunoscute ca Nodurile Destinului. Nodul Sudic reprezintă viețile anterioare, iar cel Nordic îți expune destinul. Acestea pot fi variantele karmice de „înainte și după”, iar nodurile se vor afla tot timpul în zodii complet opuse. Dacă vrei să le vezi în harta astrologică a nașterii tale, să știi că aceste noduri au formă de potcoave așa că e foarte ușor să le distingi de restul elementelor.

Citeste si: Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

Având în vedere că eclipsele solare corespund cu noi începuturi și oportunități neașteptate, ai putea să primești niște informații super importante în această perioadă. Totuși, trebuie să fii atentă pentru că această manifestare poate porni din forul tău interior având în vedere că Soarele care simbolizează strălucirea exterioară, va fi acoperit de Luna care reprezintă emoțiile și lumea ta interioară.

Ce recomandă astrologii

Spre exemplu, ai putea să ajungi la concluzia că ești nefericită dintr-un anumit punct de vedere, iar în această perioadă e bine să porți un dialog sincer cu Universul, în care să îți exprimi clar doleanțele și țelurile.

Având în vedere că suntem în centrul unei eclipse Rac-Capricorn formate din 8 părți, dățile pe care trebuie să le avem în minte sunt: 10 Ianuarie, 21 Iunie și 5 Iulie. Această perioadă este excelentă pentru a te concentra asupra lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat și, eventual, asupra încerii de a le obține.

Punctul central al acestor eclipse este SINCERITATEA. Cu cât ești mai onest cu tine însuți, își susții cauza mai bine și te încrezi în intuiție și instinct, cu atât mai repede vei primi ajutor din partea Universului și vei putea să te propulsezi spre idealurile tale.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Trend-urile anului 2019. Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Rugăciunea de Crăciun care face minuni! Toată lumea trebuie să o știe

DESCOPERĂ: 4 Tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri