Baba Vanga, cea mai înfricoșătoare previziune despre România, în 2020


Baba Vanga, cea mai înfricoșătoare previziune despre România, în 2020

Ce a anunțat femeia înainte de a muri.


In articol:

Baba Vanga este cunoscută pentru că ar fi prevăzut atacurile de la 11 septembrie din Statele Unite ale Americii, încă din 1989.

Celebră pentru previziunile pe care le-a făcut despre liderii lumii și despre evenimentele care vor avea loc, Baba Vanga a reușit să mai facă niște previziuni și înainte de a muri, în urmă cu 23 de ani.Înainte de a muri la vârsta de 85 de ani, în urmă cu 23 de ani, Baba Vanga ar mai fi făcut o previziune ce vizează România și întreaga Europă, dar și pentru alte părți ale lumii.

Aceasta a prevăzut mai multe cutremure și tsunami-uri pentru anul 2020. În plus, aceasta ar fi prevăzut și că viețile liderilor Vladimir Putin și Donald Trump vor fi în pericol,

Legat de Europa și România, Baba Vanga ar fi prevăzut cu ar putea fi lovite de „un arsenal de arme chimice”.

“Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor” – acestea au fost cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice cu puţin timp înainte să moară în 1996.

Baba Vanga a prezis apariția lui Mesia în România

„Cel promis» s-ar fi născut în 2005” Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredinţat-o apoi uneia dintre nepoatele sale.

Rugămintea sa, destul de ciudată, era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume.

Mesajul sună aşa: “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire.
Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa.

În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.

O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: 4 Tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

DESCOPERĂ: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

CITEȘTE: Secrete pentru un COZONAC pufos

CITEȘTE: Rețetă de supă cremă de mazăre. Ingrediente și mod de preparare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri