Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul


Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Iată cine începe un nou capitol al vieții.


In articol:

Finalul anului 2019 vine cu lacrimi amare pentru două zodii, care vor porni pe un alt drum în anul ce vine. Iată care sunt zodiile care se despart până la finalul anului.

Pentru nativii zodiei Pești, lucrurile sunt cât se poate de clare, iar dacă relația nu merge în direcția dorită, aceștia nu vor mai sta pe gânduri și vor pune punct poveștii de dragoste.

La finalul anului găsesc puterea necesară pentru un nou început. Chiar dacă va fi extrem de greu, își vor da seama că este cel mai bine pentru ei șinu se vor mai uita în urmă.

Citeste si: Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Citeste si: Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

În schimb, alți nativi ai zodiei Pești pot fi trădați de către persoana iubită, iar acest lucru îi va determina să schimbe foaia și să nu mai ierte. Noi provocări vin în fața nativilor Pești, așa că nu este cazul să facă rabat de la nimic și să aibă mai mult curaj în forțele proprii, deoarece va apărea persoana potrivită pentru ei.

Nativii zodiei Fecioară vor cântări mult decizia

Cea de-a doua zodie care este pregătită pentru un nou început este zodia Fecioară. Incompatibilitatea dintre acești nativi și partenerii lor va deveni din ce în ce mai evidentă, așa că Fecioarele nu vor sta pe gânduri când vor pune punct relației. Nu are rost să mai complice lucrurile și să mai încerce să repare ceva, în cazul în care scânteia dintre ei nu mai există.

Nativii zodiei Fecioară vor cântări foarte atent decizia pe care o vor lua și vor decide să ia viața în piept singuri. Este cea mai bună soluție pe care o pot lua în această perioadă, iar în curând își vor da seama că a fost cel mai bine pentru ei, când va apărea o altă persoană cu care vor avea multe în comun.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

Horoscop era Vărsătorului. Cum sunt influențate zodiile: „Ne scoate din tipare”

EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 24 - 30 noiembrie 2019! Zodiile care au nevoie de îndrumare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri