EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 24 - 30 noiembrie 2019! Zodiile care au nevoie de îndrumare


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru 24- 30 noiembrie 2019. Cunoscuta asteoloagă anunță o săptămână extrem de interesantă, din cauza Soarelui în Săgetător. În timp ce Taurii se vor afla într-o poziție delicată, Racii vor fi între ciocan și nicovală. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie, în săptămâna care urmează:

Berbec- Soarele a intrat în Săgetător și face aspect de cvintil cu Marte(patronul vostru astral), Mercur și Luna din Scorpion pe deoparte și cu Venus și Jupiter pe de altă parte, în cel de-al treilea decan al Săgetătorului. O degringoladă pe horoscopul general al săptămânii viitoare și doar dacă raportez la astrograma individuală pot să îmi dau seama care sunt căile de evaluare și evacuare din acest incendiu de destin.

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Zodiile care dau lovitura în ultima lună a anului

Horoscop Mariana Cojocaru 24- 30 noiembrie 2019. Racii au probleme în cuplu

Taur- Spuneam la Berbec de cei doi patroni ai voștri în ce poziție delicată se poziționează pentru săptămâna care urmează. Un cvintil al lui Venus cu Soarele și un altul pe care-l va face Luna de două ori cu Soarele, deci cele trei cvintile vă bagă în corzile de destin.

De aceea și confecționez brățări talisman, ca să vă ajut să vă protejați de ceea ce se poate întâmpla. Unii au afaceri  și au nevoie de îndrumare.

Gemeni- Chiar dacă Mercur nu mai este retrograd, avem alte aspecte de care spuneam la Berbec și Taur. Mercur retrograd e șugubăț, nu provoacă certuri în familie, ci doar la cei care au marcat acest aspect pe astrograma personală, un Marte agresiv și incisiv sau o altă planetă malefică dominatoare.

Chiar și acest lucru pot să-l observ pe o astrograma personală și să-I temperez, dresez pe unii.

Rac- Stellium-ul format la început de săptămână de Lună(patroana voastră astrală), Mercur și Marte și cele două cvintiluiri ale Lunii de care scriam și la celelate zodii vă pune relațiile între ciocan și nicovală, mai ales că e exect perioada dinaintea Eclipsei din 26 decembrie de care vorbeam că e foarte importantă de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an, dacă ați citit deja Horoscopul Meu pe kfetele.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop decembrie 2019. Zodiile care dau lovitura în ultima lună a anului

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Balanță, Scorpion, Săgetător!

EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Soarele din Scorpion pune presiuni uriașe pe 3 zodii

Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Berbec, Taur și Gemeni.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de joi, 201 octombrie 2021, anuntul ANM: cer senin!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri