Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Berbec, Taur și Gemeni.


Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Berbec, Taur și Gemeni.


In articol:

Cu 50 de zile înainte de intrarea în noul an, astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu îți prezintă Horoscopul anului 2020. Primele trei zodii analizate sunt Berbec, Taur și Gemeni. Următoarele 3 zodii vor fi prezentate miercuri, în exclusivitate pe kfetele.ro. 

Horoscopul anului 2020 -Berbec  

De ceva timp, nativii Berbec își doresc ceva nou, ceva interesant în viața lor și până acum nu au avut curajul să facă pasul decisiv. În 2020 norocul le surâde! Berbecii care nu au reușit în 2019 să-și ducă planurile la bun sfârșit și să facă schimbări semnificative pe plan profesional, le vor finaliza în 2020.

Astrele îi susțin în evoluție și le aduc oportunitățile necesare. Pe de altă parte, ei vor trebui să sacrifice ceva și să renunțe la persoanele din anturaj care nu au o influență pozitivă asupra lor.

Berbecii vor călători în acest an, vor munci și vor face o echipă bună cu partenerul de viață. Cei singuri trebuie să știe că anul 2020 e un an bun pe plan sentimental și sunt șanse mari ca în acest an să-și întâlnească jumătatea.

Lunile iunie, iulie și august pot veni cu turbulențe, tocmai de aceea este foarte indicat ca berbecii să își țină nervii, ambițiile și replicile acide sub control, deoarece riscă să deschidă conflicte din nimic. În

aceste luni critice, Berbecii ar trebui să nu ia decizii majore și dacă știu că se aprind ușor să învețe să își controleze reacțiile.

Nodul nord le aduce berbecilor, în 2020, șanse de a-și mări câștigurile, dar și oportunități de afaceri. Se nasc idei, flerul este la cote excelenteși de aici pot lua naștere business-uri promițătoare. 

Atmosfera în familie este foarte bună, ceea ce le va permite Berbecilor să se ocupe mai mult de sănătatea lor sau de cea a mamei.

Este posibil să apară mai multe facturi în acest sens.

În prima parte a anului există șanse ca unele lucruri să devină “explozive”. Totul se liniștește în cea de-a doua jumătate a anului, mai ales toamna, când berbecii se vor bucura de familie, tihna casei și succesele înregistrate în sectorului muncii.

Citeste si: Rune Mihai Voropchievici noiembrie 2019. Gemenii află un adevăr care le schimbă viața

Horoscopul anului 2020! "Gemenii vor fi un pic mai agresivi în limbaj, prăpăstioși, pesimiști și vor avea un echilibru fragil"

Horoscopul anului 2020 - Taur 

Anul 2020 vine cu multe suprize pentru nativii zodiei Taur. Dacă până acum aceștia își puneau singuri anumite bariere, în 2020 este momentul ca ei să îndrăznească mai mult. Să își depășească propriile limite, să te autodepășească și să arate ceea ce pot.

Încăpățânarea caracteristică zodiei lor le va fi de ajutor în 2020. Taurii vor avea astfel determinarea necesară să evolueze și să scoatăce e mai bun din lucrurile pe care le fac.

Citeste si: Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic și analize de compatibilitate în cuplu, îți spune ce zodii își vor găsi jumătatea, anul viitor!

Din 24 ianuarie, cu Saturn în casa banilor și a norocului, Taurilor li se cere să păstreze relațiile bune cu cei de la care au ce învăța, cei mai în vârstă. Doar așa ei vor avea susținere pentru a atinge succesul în proiectele lor. 

Marte va guverna casa a 8-a a taurilor din 8 februarie până pe 22 martie, așa că atenție la neatenție! Taurilor le este recomandat ca în această perioadă să conducă cu grijă, să fie atenți la tot ceea ce ține de foc, fie instalații de încălzire, electricitate sau gaze. Expunerea la riscuri dacă nu este neapărat necesară este de evitat.

Lunile Martie, Aprilie și Iunie le vor aduce taurilor călătorii, planuri, șanse de a lucra cu străinătatea sau chiar de a pleca acolo pentru o perioadă. 

În perioada 11 mai până la data de 29 septembrie se va evita demararea proiectelor importante, acțiunilor sau afacerilor mari. În aceste luni pot interveni obstacole neașteptate și perioade de turbulențe.

 

În schimb, din 30 iunie și până la sfârșitul lunii noiembrie, taurii își pot face planuri. Ei se pot documenta și pot creiona strategii, ba chiar să înceapă sa își vizualizeze viitorul și să își imagineze unde vor să ajungă spre sfârșitul anului.

Taurii vor sta bine la capitolul finanțe și în 2020. Dar cum nativii acestei zodii găsesc rapid întrebuințarea banilor aceștia vor veni și vor fi plasați rapid în diferite investiții. Iar rezultatele se vor vedea prin schimbarea mașinii sau a casei. Oricum, în 2020 ceva nou trebuie să vină în viața lor. În sectorul sănătate situația va fi însă destul de fragilă. Taurilor le este recomandat și nu ignore problemele de sănătatea și să le trateze din pripă. Marte nu este prea prietenos cu acest sector.

Horoscopul anului 2020 - Gemeni 

În 2020, Saturn vine în casa a 8-a în hartanativilor Gemeni. Acest lucru va produce o schimbare în mentalitatea Gemenilor în relația lor cu banii. Experințele anului îi vor face să fie mai conștiincioși, mai asumați și atenți la modul în care cheltuiesc banii. 

Succesul anumitor proiecte poate să întârzie un pic, dar Gemenii nu trebuie să își piardă speranța. Experiențele care urmează să apară în viața lor îi vor propulsa, le va deschide noi orizonturi și îi va face să fie puternici și practici în luarea de decizii.

Apar schimbări spre sfârșitul lunii Martie și cel al lunii Aprilie, când nativii trebuie să fie conștienți de influența lui Marte și Saturn aflate în conjunție. 

În această perioadă, Gemenii vor fi un pic mai agresivi în limbaj, prăpăstioși, pesimiști și vor avea un echilibru fragil. De aceea este indicat ca Gemenii să își țină sub control reacțiile, părerile și felul cum își argumentează punctele de vedere. 

Lunile Iunie, Iulie, August și Septembrie vor fi benefice pentru Gemenii a căror muncă are legătură cu creativitate. Gemenii vor căuta idei noi de promovare și vor dori să facă schimbări în carieră. 

Cât privește sectorul iubirii, în 2020 Gemenii pot fi pregătiți fie să spună “Da”, fie să petreacătimp de calitate cu persoana iubită. 

În noul an, ei vor fi atașați de casă și familie, iar cei singuri au toate șanșele să își găsească marea iubire. Iar această schimbare majoră este posibil să se întâmple chiar în primele luni ale anului.

În concluzie, Gemenilor le este recomandat să aibă răbdare cu tot ceea ce urmează să se întâmple în 2020. Micile teste ale destinului îiva ajuta să facă o selecție și să decidă ce vor păstra și ce nu în viața lor.

Vineri, 15 noiembrie, vom continua să prezentăm Horoscopul anului 2020 cu următoarele trei zodii Rac, Leu, Fecioară.


Abonează-te pe

Citește și:

Fricile zodiilor! Care sunt marile temeri ale tale în funcție de zodia și ascendentul tău!

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Kfetele exclusiv! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialistă în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, îți spune care sunt zodiile predispuse să înșele în...

Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune care sunt zodiile alături de care vei avea o viaţă de vis! Veţi simţi chimia din primul moment! EXCLUSIV!

Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona sau nu! Detaliile care îţi vor schimba viaţa! EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Viviana Sposub, declarații neașteptate după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” „Sunt extenuată...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri