Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic și analize de compatibilitate în cuplu, îți spune ce zodii își vor găsi jumătatea, anul viitor!


Zodii care îşi găsesc jumătatea anul viitor! Vezi care sunt norocoşii!


In articol:

Patru zodii au șanse mai mari față de restul să își găsească jumătatea și să înceapă povești de dragoste frumoase, în 2020.

Roxana Luşneac Cioriceanu

Anul viitor vine sub ascendentul Fecioarei, ceea ce înseamnă că Fecioarele singure vor avea ocazia, în sfârșit, să își găsească perechea. După o lungă perioadă de singurătate, Cupidon le va surâde și le va oferi posibilitatea să-și schimbe destinul aducându-le în față partenerul potrivit.

Citeste si: Kfetele exclusiv! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialistă în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, îți spune care sunt zodiile predispuse să înșele în 2020!

La fel se va întâmpla și cu nativii zodiei Gemeni. În 2020, cei care au fost singuri în ultimii ani sau cei care sunt în relații neoficializate își vor schimba modul de a gândi. Pe nesimțite, ei vor începe să creioneze planuri de viitor alături de partener, logodne, mutări împreună, căsătorii, planuri care se vor concretiza.

Zodii care îşi găsesc jumătatea anul viitor! Taurii fără parteneri se vor îndrăgosti fie la distanță, fie de cineva care vine de la distanță

În 2020, Capricornii singuri nu se vor mai mulțumi cu puțin și vor dori totul. Aflați în căutarea unei relații care să îi împlinească sufletește, vor acționa cu ușurință și vor avea mai multă încredere în ei. Vor continua să fie romantici, iar când vor găsi persoana potrivită vor începe să-și facă planuri de căsătorie și nașterea copiilor lor. 

Citeste si: Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune care sunt zodiile alături de care vei avea o viaţă de vis! Veţi simţi chimia din primul moment! EXCLUSIV!

Anul ce vine, Taurii fără partener se vor îndrăgosti fie la distanță, fie de cineva care vine de la distanță (din altă țară). Acest fapt va aduce în viața lor schimbări de ritm și de planuri. Tot pe fondul poveștii lor de dragoste, ei se vor trezi puși în situația de a-și schimba locuința, obiceiurile și de a călători mai mult. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Bătaie fără precedent la Puterea Dragostei! „Daiana a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella” Scene șocante din culisele emisiunii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Specialisti

Parteneri