Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona sau nu! Detaliile care îţi vor schimba viaţa! EXCLUSIV!


Astrologul Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona! Detaliile care îţi vor schimba viaţa!


In articol:

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu( www.lusneac.com), specialist în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, a identificat cele 10 indiciile care îți vor spune dacă relația ta cu noul partener va fi una fericită.

 

Roxana Lușneac Cioriceanu spune că două persoane sunt compatibile dacă reușesc să construiască împreună o relație care funcționează. În opinia specialistei, compatibilitatea este o chestiune graduală. Poți să fi compatibil cu o persoană dintr-un anumit punct de vedere și să nu vă potriviți din altele. Important este ca ambele părți să fie deschise schimbării, detalii care apar în hărțile astrale.Pentru evitarea decepțiilor în dragoste, Roxana Lușneac îți recomandă să te adresezi specialiștilor în domeniu și să soliciți analizacompatibilității în cuplu, realizată în baza hărților voastre astrale. 

 

“Fiecare persoană care apare în viața noastră vine cu un scop. 

- întărește ceea ce există, fondul și caracterul nostru,

- completează ceea ce lipsește, aduce schimbări de mentalitate și o nouă viziune asupra vieții,

Citeste si: Zodia care va avea cel mai mult de suferit în 2020! Poate pierde totul!

- ajută la autocunoaștere, duce la descoperirea forțelor interioare și creșterea noastră,

- evidențiază diferențele și ne servește lecții de viață.

 

Cum îți dai seama, la începutul relației, dacă există compatibilitate între tine și partenerul tău

Astrologul Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona! "Există compatibilitate în cuplu dacă împărtășiți aceleași valori elementare"

În linii mari, există unele criterii care te ajută să descoperi dacă voi doi vă potriviți. 

 

1. Există compatibilitate în cuplu dacă împărtășiți aceleași valori elementare. De exemplu, amândoi aveți convingerea că minciuna și furtul sunt acte imorale, nu le tolerați în viața de zi cu zi și cu atât mai puțin în cuplu. 

2. Aveți aceleași convingeri religioase. Deși religiile voastre pot fi diferite, amândoi credeți într-un Creator, un Dumnezeu. 

3. Vă raportați la aceleași sisteme de valori. Credeți că doar prin studiu și muncă cinstită îți poți crește valoarea și nivelul de trai.

4. Comunicați deschis și cu ușurință, iar acest lucru vă face plăcere.

5. Nu sunteți persoane egocentrice, respectiv nu aveți impresia că ceea ce doriți, credeți, vreți și preferați voi este cel mai bun lucru șică dețineți adevărul suprem. 

6. Vă completați intelectual. Aveți activități comune, sunteți interesați de anumite domenii și dezbateți anumite subiecte crescând împreună intelectual.

7. Vă simțiți atrași unul de altul și abia așteptați să fiți împreună.

8. Aveți temperamente compatibile. Dacă unul dintre voi este pacifist, cald, înțelegător și răbdător, celălalt poate să fie ager, expansiv și agitat. Dacă ambii parteneri reacționează la fel, se enervează și devin irascibili în condiții de stres, atunci relația voastră s-ar putea să meargă, dar din pacate fără să fie una fericită. 

9. Iubiți animalele, natura, copiii și călătoriile? Există șanse mari să aveți o relație fericită. 

10. Aveți aceleași planuri de viitor? Visați să aveți o casă, copii și să trăiți o viață liniștită? Este perfect, dar hai să aflăm și cum reacționați în situații de criză. 

Citeste si: DEZVĂLUIRI TERIFIANTE despre crimele din Caracal. Ce spune astrologul MARIANA COJOCARU e înfiorător

De ce cred în necesitatea realizării analizei compatibilității în cuplu?

La începutul unei relații, nimic nu îți poate garanta că aceasta va fi una fericită. Felul de a fi al fiecărui partener, caracterul său, factorii genetici și influența hărții astrologice personale sunt chestiuni care, la un moment dat, pot influența bunul mers al relației.

Astrologul Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona! "Situațiile de criză, când relația poate să aibă de suferit și să te trezești că ai stat lângă o persoană pe care nici nu o cunoșteai"

Luată de val, la început de relație, este posibil să nu sesizezi defectele persoanei de care te-ai îndrăgostit. Sau să le vezi, dar să presupui că, în timp și cu implicarea ta directă, acestea vor putea fi corectate. 

Nimic mai neadevărat! 

• Dacă veți avea de-a face cu o persoană ascunsă care vă spune că își dorește copii, dar căreia în realitate îi place viața ușoară și lipsită de responsabilități, veți avea de suferit. 

• Astăzi, există tot mai multe cuplurilor care au o compatibilitate excelentă din punct de vedere sexual însă, din păcate, văd lucrurile altfel în privința vieții și a planurilor de viitor. 

• Modul cum reacționează partenerul/ partenera ta în situații de eșec este un alt factor care poate afecta realația de cuplu. La fel și situațiile de criză, când relația poate să aibă de suferit și să te trezești că ai stat lângă o persoană pe care nici nu o cunoșteai.

• Dacă partenerul este egocentrist și are senzația că numai ce vrea, știe și cum vede el lucrurile contează, atunci ai de-a face cu o altă piedică în calea fericirii tale.

• Un alt aspect important este cel financiar. Felul în care partenerul/ partenera ta se raportează la anumite situații financiare, fie ele ascendente sau descrescente, vor influența bunul mers al relației voastre.

Răbdarea, înțelegerea, diplomația, puterea, rezistența, înțelepciunea, calmul sunt calitățile care contează la un partener, cele care fac ca o relație să meargă și să fie una fericită și de lungă durată.

Factorul de compatibilitate în cuplu se realizează prin analizarea hărților astrologice personale a celor doi parteneri și compararea caracteristicilor zodiilor”, a explicat Roxana Lușneac Cioriceanu. 


Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri cutremurătoare despre Ioana Ginghină! "Nu va trece cu bine peste acest divorţ" Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa!

Cat esti de intuitiva?

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Dulceață de ceapă roșie. Nu ai mâncat niciodată ceva mai bun!

Cum să te îmbraci dacă vrei să arăți senzațional la un eveniment important?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Adrian Oianu. „Sunt la vârsta la care pot să apreciez”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri