Cum să te îmbraci dacă vrei să arăți senzațional la un eveniment important?

Cum să te îmbraci dacă vrei să arăți senzațional la un eveniment important?
Cum să te îmbraci dacă vrei să arăți senzațional la un eveniment important?

Cum să te îmbraci dacă vrei să arăți senzațional la un eveniment important?

Care sunt cele mai populare costume de ceremonie pentru bărbați? – Ce spun designerii? Atunci când te gândești la îmbrăcămintea de ocazie pentru bărbați, primul lucru care îți vine în minte este costumul de gală. Dintre toate ideile de costume de ocazie, negrul este cel mai formal, iar în materie de încălțăminte de ocazie, pantofii Oxford negri sunt cei mai potriviți la un costum de seară. Este de la sine înțeles că la un costum negru se poartă o cămașă albă, iar butonii, papionul și batista de buzunar sunt accesorii care nu trebuie să lipsească.

Smochingul sau costumul de gală pentru bărbați este cea mai bună alegere pentru o nuntă de seară, cu mult fast. Smochingul are reverele lucioase, din mătase și se poartă cu o cămașă albă cu plastron și papion negru. Costumul este întotdeauna completat de o pereche de pantofi negri Oxford. Pentru pantaloni sunt necesare bretele pentru susținerea acestora și un brâu tradițional. Nu folosi niciodată o curea la această ținută elegantă.

De asemenea, nu este potrivită o cămașă cu nasturi la vedere la o ținută black tie.

Și totuși, ce spui de costumul de ceremonie gri sau bleumarin? Un costum gri morning coat poate arăta senzațional și în plus este o alternativă mai casual la costumul morning coat negru.

În mod clasic, acest costum cuprinde un sacou lung, închis în față cu un nasture.

Sacoul este negru, iar pantalonii sunt gri în dungi. Cămașa este albă, iar vesta este într-o nuanță de culoare asortată perfect la întreaga ținută (de exemplu în acest caz poate fi gri deschis). Acest costum arată perfect cu pantofi negri Oxford. Desigur, nu trebuie să lipsească un accesoriu important – pălăria.

Pentru o ocazie specială, acest costum poate fi complet gri, asortat cu o cămașă albă și o cravată gri deschis.

Foarte important este ca pantalonii și haina să fie din aceeași țesătură și să aibă aceeași culoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alte culori pentru costumul morning coat sunt: gri închis, gri deschis, albastru navy intens, beige, maro ciocolatiu, alb sau ivory ca fildeșul. În ceea ce privește culoarea pentru vestă și cravată, aici gama de nuanțe este foarte variată.

Pentru vară este perfect costumul morning coat cu sacou și pantaloni de un albastru deschis în carouri, cu vestă albă, cravată într-o nuanță de albastru mai închis cu buline albe și batistă albă cu buline albastre. Cravatele cu buline sunt elegante, merg foarte bine la astfel de costume. La o ținută morning coat dintr-un material negru, cu vestă albă, se poate folosi o cravată neagră din mătase cu buline mici albe.

Un mire care vrea să fie mai elegant va alege un sacou mai deosebit – fracul. Acesta are partea din spate mai lungă și de aceea este numit "tailcoat", "mot-a-mot" sau "sacou cu o coadă". Sacoul are revere în formă de V, realizate din mătase sau din satin, iar nasturii ornamentali sunt îmbrăcați în rejansă. Sacoul se poartă cu o cămașă albă și o vestă de culoare deschisă, de obicei albă sau gri.

La frac sunt necesare bretelele pentru susținerea pantalonilor cu talie înaltă, acestea vor fi mascate de  vestă și de sacoul costumului.

Costumul de ceremonie, clasic realizat la comandă este foarte elegant. Acest costum este perfect pentru orice eveniment – nuntă, botez, un spectacol la operă, o întâlnire de afaceri și așa mai departe. Poate fi realizat la comandă dintr-un material de foarte bună calitate, uni, negru, gri închis, grena, bleumarin, alb. Costumul de ceremonie poate fi purtat cu papion sau cravată și cu pantofi din piele.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Dacă este vorba despre un eveniment foarte deosebit – cum este nunta – și aceasta are loc seara, este recomandat un costum de ocazie de culoare închisă. Pentru o nuntă care are loc ziua, pe malul mării, se poate alege un costum de ceremonie alb sau într-o culoare pastelată, de vară. Spre exemplu, la o nuntă făcută într-un cadru natural, la munte, este potrivit un costum în nuanțe de gri, vernil sau albastru.

Pentru a arăta senzațional vă sugerăm să mergeți la o casă de modă care are experiență în costume de ceremonie făcute pe comandă și care folosește materiale de cea mai bună calitate. Ne referim la țesături și materiale ale unor producători de marcă, cum sunt: Lanificio F.lli Cerruti, Albini, Loro Piana, Brunello S.p.A, Marzotto, Vitale Barberis Canonico, Monti sau Marlane.

Costumele de ceremonie de la Filip Cezar sunt realizate la comandă de croitori care au mai mult de 30 de ani experiență în domeniu și de aceea arată perfect croite pe corp. Au accesorii lucrate manual, din materiale prețioase. Pantofii sunt din piele italiană, neagră sau maro. Toate modelele de cămăși sunt personalizate, se lucrează manual la comandă, sunt din bumbac egiptean 100%. Butonii sunt inoxidabili, arată ca niște bijuterii, au decorațiuni moderne, sunt din zirconiu, placați cu rodiu, au logoul acestui brand. Batistele sunt din mătase de calitate superioară, au textura fină și imprimeuri deosebite.

Găsirea unui costum de ceremonie nu este simplă, de aceea realizarea lui la comandă este o idee grozavă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies