Kfetele exclusiv! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialistă în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, îți spune care sunt zodiile predispuse să înșele în 2020!


Zodiile care înşală în 2020! Astrologul Roxana Luşneac îţi spune care sunt nativii predispuşi la infidelitate!


In articol:

În 2020, unele zodii vor fi mai predispuse ca altele să calce stâmb și să înșele. Astrologul Roxana Lușneac (www.lușneac.com), specialist în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, a identificat cele patru zodii înclinate spre infidelitate și adulter.

Zodiile care înşală în 2020! "Uneori, este vorba despre influența exercitată de astre asupra ta"

Cu voie sau fără voie, la un moment dat, multe dintre noi s-au trezit prinse într-un triunghi conjugal. Fie că ai fost persoana înșelată, cea care înșală sau cea cu care se înșală, cu siguranță nu ai uitat acel episod.

Uitându-te în urmă, nu găsești o explicație logică, ba aproape că nu te recunoști și nu știi cum ai ajuns în situația respectivă. Uneori, este vorba despre influența exercitată de astre asupra ta.

Citeste si: Zodiile care iubesc cel mai mult în această viață! Dau totul pentru persoana iubită

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialistă în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, îți spune care sunt zodiile predispuse să înșele în 2020

În 2020 ne așteaptă surprize mari! Unii infidelivor renunța la jocul seducției sau la relațiile lor extraconjugale. Locul lor va fi luat de nativii altor zodii predispuse la infidelități, flirt și aventuri. Vor avea loc escapade care vor duce la rupturi de cupluri, dar și povești amoroase ascunse cu mult tact de protagoniștii lor.

Citeste si: Previziuni pentru 2020! Vezi cine va avea un an EXTRAORDINAR, dar şi care este zodia care poate să piardă TOT! EXCLUSIV!

Vizate sunt zodiile de apă și zodiile de foc. Vorbim aici despre Scorpioni, Berbeci, Raci și Lei. Aceste patru zodii au aspectul planetei Marte, ceea ce îi poate determina ca în 2020 să fie hotărâți și mai impulsivi. În plus, anul viitor, comunicarea nu va fi aspectul lor forte, mai ales atunci când vor fi prinși sau nevoiți să se disculpe. Pentru a nu lăsa lucrurile să iasă de sub control, ei vor fi nevoiți să facă un efort extra ca să păstreze calmul, echilibrul și pacea în relația lor de cuplu ”, a explicat Roxana Lușneac Cioriceanu, pentru kfetele.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona sau nu! Detaliile care îţi vor schimba viaţa! EXCLUSIV!

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Zodiile care nu te iartă niciodată dacă le greșești

Deochiul - privirea care secătuiește. Știai că poate duce la deces?

Sărutul îți poate schimba viața! Cercetătorii au dezvăluit un adevăr TERIFIANT

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri