Fricile zodiilor! Care sunt marile temeri ale tale în funcție de zodia și ascendentul tău!


Astrologul Roxana Luşneac îţi spune care sunt fricile zodiilor! Citeşte un material extrem de interesant!


In articol:

Oricât de puternici am vrea să fim, fiecare dintre noi are momentele sale de slăbiciune. Fără nicio excepție, din când în când, ne confruntăm cu un anumit gen de temeri care, curios lucru, avem senzația că se repetă periodic.

Acestea sunt fricile zodiilor, cele care caracterizează fiecare zodie în parte și sunt valabile atât pentru nativi, cât și pentru cei care au ascendentul în zodia respectivă ”, explică astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, www.lusneac.com, specialist în compatibilitatea cuplurilor și realizarea hărților persoanale astrale.

Roxana Lușneac Cioriceanu a identificat marile temeri ale fiecărei zodii în parte, acele puncte vulnerabile care ne pot aduce deservicii imense.

Pentru o analiză atentă, astrologul recomandă citirea zodiei, dar și a zodiei în care se află ascendentul nostru.

Citeste si: Cum se calculează cifra fericirii! Este unică și îți ghidează viața în fiecare zi

Berbec- Berbecii sunt recunoscuți pentru nerăbdarea lor și pentru faptul că își pierd cumpătul foarte ușor. Una dintre marile lor frici este aceea de a nu fi considerați slabi sau de a li se subjuga autoritatea, puterea care este atât de importantă pentru ei.

Taur – La Taur fricile sunt legate de acea posesivitate și încăpățânare a lor și se manifestă prin frica de schimbare. De câte ori este pus în fața unei situații noi, Taurul va sta pe loc și va analiza atent și abia apoi va face ceea ce trebuie.

Gemeni – Gemenii sunt recunoscuți pentru slăbiciunea lor de a oscila între mai multe lucruri.

Ei nu știu să se păstreze pe o linie continuă și obișnuiesc să își schimbe tot timpul direcțiile. Sunt destul de ușor de enervat, renunță cu ușurință și una dintre marile lor spaime este monotonia, plictiseală.

Racii – Racii pot fi destul de emoționali și de nesiguri, atât față de ei cât și față de cei din jur. Cea mai mare temere a lor este cea de a fi uitați, ignorați, abandonați și nebăgați în seamă.

Leu- Leii cred foarte mult în ei, în posibilitățile lor și stau bine la capitolul stimă de sine. Ei se tem cel mai mult de umilințe. În cel mai negru scenariu al lor umilința în locuri publice sau nerecunoașterea meritelor lor se află în vârful temerilor pe care și le fac.

Fecioară- Fecioarele sunt foarte critice cu propria persoană și își fac griji din orice. Cea mai acută frică a nativilor acestei zodii este aceea de a nu fi dorit, iubit. Ele vor acționa haotic dacă simt un pericol în acest sens.

Balanța- Balanțele iau decizile mai greu, pentru că tind să le cântărească tot timpul. De multe ori ei își plâng singuri de milă, iar frica lor uriașă este atunci când se află în fața luării unei decizii importante. Dacă sunt puși în situația de a lua o hotărâre pe moment, ei se trezesc într-o confuzie maximă.

Citeste si: Zodiile care se despart până la Crăciun

Scorpioni- Scorpionii și cei care au ascendentul în această zodie sunt persoane secretoase. Lor le place să-și creeze propriul cerc de cunoștințe și să îi țină aproape. Când vine vorba despre frici, ei se tem ca aceste persoane să nu-i trădeze sau să le înșele așteptările.

Fricile zodiilor! "Este legată de accidente, de lucruri neprevăzute care se pot întâmpla sau apărea la un moment dat"

Săgetători- Săgetătorii sunt firi foarte nerăbdătoare. Ei vor totul, acum dacă se poate, ori nimic. Spaima lor cea mare este de a nu se atașa emoțional de o persoană nepotrivită și de a suferi la un moment dat din această cauză. Ei pun suflet și investesc foarte mult și de aceea se tem de un eventual eșec într-o relație de prietenie sau iubire.

Capricorn- Capricornii sunt inteligenți, însă, marele lor ghinion este acela că își îndreaptă atenția mereu spre partea goală a paharului. Ușor pesimiști, ei se așteaptă întotdeauna la cele mai grele lucruri, cele mai rele și trăiesc cu sabia deasupra capului. Ei se simt vulnerabili în fața eșecului, marea spaimă a vieții lor, iar din această cauză, uneori, preferă să nu acționeze.

Vărsătorii- Vărsătorii nu prea fac compromisuri. Ei nu sunt genul care să reziste într-o anumită situație dacă trebuie să accepte ceva. Punctul lor slab este teama de a nu fi sufocați, menținuți într-o plictiseală sau de cineva care să le limiteze drepturile și deciziile.

Pești- Pești sunt recunoscuți pentru sensibilitatea lor. Ei au destule frici, dar pe de altă parte au puterea de a se reechiliba singuri și a vedea partea pozitivă a lucrurilor. Frica lor este legată de accidente, de lucruri neprevăzute care se pot întâmpla sau apărea la un moment dat.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care au mereu lipici la bani! Nu vor sărăci niciodată

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Zodiile care cunosc marea dragoste în această toamnă

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic și analize de compatibilitate în cuplu, îți spune ce zodii își vor găsi jumătatea, anul viitor!

Kfetele exclusiv! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialistă în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, îți spune care sunt zodiile predispuse să înșele în...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri