Zodiile care au mereu lipici la bani! Nu vor sărăci niciodată


Sunt cele mai norocoase zodii când vine vorba de bani.

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru  au precizat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” care sunt zodiile cu lipici la bani. Cinci zodii știu să scoată bani chiar și din piatră seacă și vor reuși întotdeauna să găsească resursele pentru a face rost de bani atunci când au nevoie.

Citeste si: Cum te influențează luna în care te-ai născut! Cine iese în evidență

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20 - 26 octombrie 2019. Zile de foc pentru trei zodii

Iată care sunt norocoșii zodiacului din punct de vedere financiar: 

Taur. Chiar dacă nu este cunoscut pentru norocul chior atunci când vine vorba de bani, Taurul nu prea are motive să se plângă din cauza finanţelor. Pentru că iubeşte confortul, acest nativ va munci din greu la începutul vieţii, pentru ca mai apoi să stea liniştit şi să culeagă roadele muncii sale. Pe lângă bani, Taurul va câştiga şi respectul celor din jur, care-l vor aprecia pentru stilul de viaţă cumpătat.

Citeste si: Horoscop 21 octombrie 2019. Zodiile care dau lovitura azi la locul de muncă

Gemeni. Ambiţioşi de fel, aceşti nativi nu se bucură şi de o personalitate care să-i facă chibzuiţi atunci când vine vorba de bani. Norocul lor este că vor câştiga mult în viaţă, inclusiv bani, astfel că vor avea suficiente resurse pentru a trăi aşa cum vor. Carisma lor îi va ajuta să nu moară niciodată de foame, mereu ivindu-se ocazii de a face rost de bani.

Scorpion. Acest nativ are un noroc la bani „forţat”. Spunem asta pentru că Scorpionul ar fi cel mai ghinionist dacă nu ar ţine cont de o serie de elemente ajutătoare. Poartă mereu la el o iconiţă cu chipul sfântului al cărui nume îl poartă, încheie afaceri doar în zilele lui norocoase şi poartă la el pietrele zodiei. Cu atâtea talismane, acest nativ se simte atât de norocos încât provoacă bunăstarea să-i calce pragul.

Leu. Frumos şi mândru, Leul va iubi întotdeauna luxul şi vor face din asta o pasiunea, care se poate transforma ulterior în afacere. Tocmai din acest motiv, nativul zodiei Leu se poate îmbogăţi peste noapte, fiind unul dintre norocoşii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre, căci preferă să arunce cu ei pe măsură ce aceştia le intră în conturi.

Fecioară. Norocoşii zodiacului sunt cu siguranţă nativii născuţi sub acest semn. Fecioarele sunt înzestrate cu acele calităţi de milionar, printre care tenacitate, perseverenţă şi dorinţa de a obţine rezultate excelente. Fecioara reuşeşte să facă o avere din simplul fapt că nu se gândeşte la bani, ci la dorinţa de a face totul perfect. Nici nu este de mirare că cele mai prospere afaceri au fost clădite de Fecioare.


Citește și:

Horoscop 21 octombrie 2019. Zodiile care dau lovitura azi la locul de muncă

Horoscop 21 - 27 octombrie 2019. Trei zodii pornesc pe un alt drum!

Cum te influențează luna în care te-ai născut! Cine iese în evidență

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20 - 26 octombrie 2019. Zile de foc pentru trei zodii

Gimnasta Larisa Iordache are coronavirus! Primele declarații după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 29 octombrie 2020. Nativii zodiei Balanță vor să trăiască o nouă dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri